Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nego si se uvjerio da Bosnjaci mogu svasta kada hoce.
Ovaj ni sam ne vjeruje u oni sto prica
Probaj zamisliti da je umjesto Keme i Šefika sačuvaj Bože bio Konaković i Nikšić, pupupu daleko bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Reče predsjednik stranke koju je osnovao ratni zločinac koji guli doživotnu robiju za genocid i ratne zločine,
Cuj sad ove suplje! Tako je al na.. se k....
Probaj zamisliti da je umjesto Keme i Šefika sačuvaj Bože bio Konaković i Nikšić, pupupu daleko bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok postoji rs entitet nema napredtka. Stranci nisu potrebni. Cim vaseg entiteta ne bude, nece trebati ni stranci.
Baš mi je nekako drago da su se Bošnjaci počeli ujedinjavati...hajde da ostavimo stranačke podjele po strani i radimo za naše zajedničke interese. Svakako, ovo izbacivanje stranih sudija je kršenje Daytona, kojim su jasno definirana 3 strana suca.
5+2+3 jedino
Samo da bošnjački politicari hoce da progutaju ponos i da rade zajedno,druga bi se pjesma pjevala,problem je im je ispred drzave BiH fotelja i licni interes,nazalost…
"U BiH je svašta viđeno, ali još nije viđeno da se blokira Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH". Da, možda ovo nije viđeno, ali u onom SVAŠTA, a to su sve ostale blokade, pa i oko zraka, ptica, rijeka i cvijeća ste vi umješani, gadovi separatistički, kolaboracionistički i lijevi i desni!!!
Pasoš, granična služba, tablice, himna, zastava, naziv zemlje, pozivni broj, sipa, dkpt, medijski servis, valuta, centralna banka, lične karte, oružane snage BiH, reprezentacija, sport, muzika, muzeji, kultura, platni promet...........Nema dovoljno prostora i moglo bi se do sutra nabrajati. Nema na čemu niste zatezali, nema šta niste blokirali i sve ovo je nastalo tako što je došlo do sankcionisanja i do NAMETANJA od strane vp-a pod prijetnjom sankcijama i smjenama.
Vama se nizašta ne može zahvaljivati. Vi ste jednostavno bolesno tkivo ove države i društva. Zaostavština memoranduma s kojim ćemo imati problema sve dok ne izrastu neke normalnije generacije. Država napreduje, ali napreduje sporije nego što bi mogla jer to bolesno tkivo radi za susjedne zemlje. Napreduje ne zahvaljujući vama, već unatoč vašim težnjama jer je to civilizacijska norma koju ne možete promijeniti.
Više desetljeća manjinski narodi ulažu razne proteste i blokade i nikom ništa, kad to Bošnjaci urade prpa bude, čekajte dok se Bošnjaci ujedine ispadate iz igre totalno
Ne laprdaj..
Sljedeći put nek Bošnjaci predstave zakon o ukidanju manje bosanskohercegovačke teritorijalne jedinice, čisto da vidimo hoćete li vi sjedit i uložit amandmane.
Chetooo ofiran siii. Ovdje se radi o ocuvanju slobode za sve na svakom pedlju. Ono Sta vi hocete i uzp-ovce vidimo kako izgleda ta vasa tzv. Bosna gdje vi vodite procese. Nece moci moji crnolistashi
Odbrana Suvereniteta I Integriteta je legitna i dozvoljeno je upotrebiti sva sredstva pa i silu, pa i napustanje doma naroda kako bi se isti odbranili.
MRŠ
Pa u sta ti pajdo gledas zadnjih 20 godina. SNSDovci i KRA DE ZEovci vise nisu prisustvivali sjednicama Doma naroda nego sto jesu.
Polako, Miličeviću, svašta smo vidjeli u režiji srpsko-ruske kuhinje ovdje. Što ne komentarišeš da bi se RS otcijepila koliko sutra?
Godpodine Milicevic, ja mislio da nisi veliki sr..fil, a ono ja fulio😱ne pravite se naivni, ovo sto vi radite sada je scenario iz devedesetih😡Naravno, da ce strane sudije otici, ali kada Srbi i HRVATI u BiH dokazu da je BiH jedinstvena drzava🤔😂😱o kakvoj vi samostalnosti govorite, kad nemate para za inzulin za dijabeticare, a pricate o EU🤔😱😡
Svaki put u buduce napustiti sjednicu kada se I o jedno km radi za rs. Ima da se umire ko bubice.