Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebo uniju koja je vas primila...
Čuj novog termina "hrvatska BiH"? A može li bošnjačka Hrvatska?
Kada se navikne na povlaštenja jednakost se čini kao opresija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ne dozvolite da vam dolaze iz vana, ne iz inostranstva, nego iz naših drugih krajeva. Bilo iz Zagreba, bilo iz Beograda. Pojedinci da ovdje mute i da razbijaju jedinstvo" - Josip Broz Tito
Vidi konstitutivnog pravo ste majorizirani kad ces vise covicu na odsluzenje zatvorske kazne na koju si osuđen od 2014 sa lijanovicem.
Ofucani i izlizani klovn iz hrvatskog politickog cirkusa! 🤡. Ne mozes ga uhvatiti ni za glavu ni za rep, sad ovako sad onako.
Od koga su se oni u Livnu branili, ako Boga znaš?
Puste laži!!!
To si u pravu ucestvovao sam u toj komediji od branjenja.
Ko je ikada napao Livno? Znam da je u Livnu srušena džamija i da je poslije rata obnovljena.
On je vise bio u Vitezu, Livnu, Mostaru… nego u Sisku, Osjeku, Vukovaru…
Livnjaci kad ste već dozvoli Krivoustom i Čvoljavom da prisustvuju svećanoj sjednici treba li ste i Laktašenka pozvat, on vam sve obećava.
U Livnu ima najmanje Livnjaka vise ima Bugojanaca koji se nisu smjeli u Bugojno vratiti a i okolica Livna rado dolazi u Livno. Hocu rec oprezno sa tim prozivanjem Livnjaka
Do kraja mandata će pod šatorima gostovat... Ko tebe uopšte smatra državnikom?
Ne rise Miki matere ti!!
Providan pokušaj ublažavanja prethodnih fašističkih stavova. A u vaše evropske vrijednosti smo se uvjerili već previše puta da bismo ih prizeljkivali.
Ovaj narkos, lupeta li lupeta. Definitivno ovom liku treba zakonom zabraniti da priča. Čim zine, prosprpe se k* šljunak.
Zašto ga Plenković ne zatvori u ludnicu?
Sta god Milanovic izgovorio pozitivno ili negativno u vezi BiH za Talibane sa Klixa je sve negativno, zato sto teze i podrzavaju Talibane a ne komsije i EU
O sebi govoriš. Šta god da mi kao Bošnjaci kažemo vama, Vi smatrate to negativnim jer podržavate naciofasizam.
Sa padom istočnog bloka i dolaskom demokracije u ine države,isplivali su Milanovići,Orbani i slični.Pitanje:je li demokracija ispravan način?Odgovor je dao Platon prije više od 2000 godina rekavši da je to stanje koje će omogućiti polupismenoj svjetini da na dan izbora sjebhe zdravorazumne i građanski orijentisane.To je bila vizija...
J3b3š čovjeka koji podržava osuđenog kriminalca na 10 godina robije radi pranja novca. A Bog samo zna koliko je još ukrao i oprao. Ovaj sijedi licemjer da je u USA bi bio na doživotnoj robiji ali kod nas ga je ova stranačka kurava Borjana oslobodila i time zloubotrijebila položaj. Blokirate nas ionako godinama, nabikli smo. NEĆETE NIKAD AL NIKAD DOBIT IZBORNI ZAKON!!!
Zokain loš nikakav