Komentari (452)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko si ti? Ahahahahahahahahhahaa ti usranog supka da raspravljas o mojoj sudbini mrsukurac i ti i erdogan i pickousti
@Wagner1312 zato sto medjunarodna zajednica radi na ocuvanju BiH a Srbija i Hrvatska imaju samo interes da podijele BiH
@Klikklak o tvojoj sudbini (BiH) vec 30 godina ne odlucujes ti nego neki drugi. Ame4ika, evropska unija, Turska,Rusija,susjedne nam drzave. Dovoljno je vidjeti potpise n'a dejtonskom sporazumu....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta ces ti seljacicu rjesavati? 🤣
Bakir ukoliko slučajno prihvati ovako nešto, istog trena napraviti demonstracije i oduzeti i njemu i SDA svako pravo predstavljanja bošnjaka. Da u SDA imaju i malo mozga za predsjednika stranke bi razrjješili riđobradog i postavili pravog patriotu Šemsudina Mehmedovića. Ne smije se dozvoliti da glupani odlučuju u ime jednog naroda.
Rješavati će probleme s Turcima koji su vas muslimane u Bosni stvorili. Imate vi u bosni istu vjeru kao Turci, imate turkofona imena i prezimena i Alija Izetbegović je dao Bosnu u amanet Turskoj. Dakle, Turci su predstavnici bosanskih muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da se odma stalo na put srbiji i hrvatskoj nebi bilo rata u BiH. Srbija i hr nikad se nece moci dogovoriti koliko bi trebalo kome pripasti teritorije bih. Svako bi htio cijelu za sebe
Ne moze rjesenje biti onaj ko je uzrok problema.
Spreman je i moj ćaća al’ ko ga pita 🙄
Nemate vi nista ss Bih nemate o njoj sto raspravljati ali imata sto raspravljati o hrvatima iz vojvodine zs koje vas nikad nije bolo briga. Okanite se BiH. Omogucite narodima BiH da zive od svog rada i to je dosta.
to isto nama se digne i "ehsad hajmo malo malo odlucivat o buducnosti kambodze"
ODLAZAK IZ BIH Esmir Ramić, stručnjak za bošnjačku dijasporu u Njemačkoj, tvrdi da je u njemačkom veleposlanstvu u Sarajevu na čekanju 150.000 zahtjeva za izdavanje vize!
A ko tebe sta pita!? I tebe i tu ostalu dvojicu!? Odhebite vise svi!!!
HU IZ JU
Bakire slino ako ovog pavijana dovedes ti si jedan gmizavac obicni
jedan bosnjacki jedan hrvatski i jedan bosanski presednik gdje moze i Komsic i Covic.. ili da samo kantoni koji imaju preko 10 ili 30% hrvatskog stanonistva mogu glasati za hrvatskog presednika.. moramo i mi nekad popustiti jer do sad jest istina da su zapadne reforme vecinski za ideju unutrasnje drzave.. malo kompromis ili rizikujemo vece probleme.. vasa odluka.
Ovo postaje sve odvratnije. Vidim da su sve tri poglavice tzv. konstitutivnih krda ovaca veoma zadovoljni idejom da se srednjevjekovni nacin odnosa prema gradjanima suverene drzave BiH niposto ne mijenja. Bakir najsretniji!
A Komšić se slika s Željinim dresom :)
I ja bih ga stavio Gal Gadot, al nemre. Džaba mi sihiri i veci od prosjeka
Vučiću Turčine
Puno gleda turske serije