Komentari (528)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divljaci milanovic, dodik, vucic, covic vjerovatno nisu culi da su sudovi nadlezni da zlocine nazovu genocidom, ali imaju opravdanje jer su ipak divljaci, sudovi su za civilizirane ljude
NEMA NA DUNJALUKU GORIH LJUDI OD POKATOLICENIH SRBA, LAZNIH HRVATA. POPUT OVOG MILANOVICA. NI SUMARI IM NISU RAVNI U MRZNJI PREMA BOSNI. SUMARI MRZE BOSNJAKE, ALI NE MRZE BOSNU, CAK JE I SVOJATAJU. ALI OVI POKATOLICENI SERBI MRZE I BOSNU I BOSNJAKE.
Ovog ni Hrvati u Hrvatskoj ne podrzavaju...Ovaj covjek je bolestan ima prihicke probleme
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa dobro hoće li se više neko sjetiti pa pozvati veleposlanika RH na raport i uručiti mu notu zbog izjava i ponašanja njegovog predsjednika?
Vrijeme za ljek
Milanovicu to sto je Vukovar prezivio 2 mjeseca Sarajevo je 3,5 godina. O cemu mu ovdje pricamo i kakve sve uvrede od strane ovog covjeka citamo. Znamo sta je procao prije 10 god po mitinzima u Sarajevu. Kakav politicki jad
Doći će i taj dan, kada Italija i Mađarska dodju po svoje. Istra, Dalmacija a i Slavonija - to hrvatsko nije!
Balkan je crna rupa. Najgora plemena. Zasluzili smo sto nas citav svijet guzi. Dok je ovakvi fukara, lose nam se svima pise. Najgore je sto ih narod bira.
Trijezni li se Mili ikad, il se samo popravlja Čviljo
koji si ti izbaceni kurton
Mora mu se priznati da je vrlo energičan predsjednik. Kod nas sve nešta mlitavo i kilavo. Alija je za ove sadašnje bošnjačke političare bio supermen.
Što mu je neko "SIHRE" bacio..
Zokac, pa ti si opet pobrkao heroin i kokain Nisi ti kriv. Zatresli ti kavez bez ikakvog razloga i kak covjek da ne sizne nacisto.
Vidis ti te kockaste fašističke glave. Iz nje ne može ništa pametno i smisleno izaći. Srami se gosp Milanoviću, nekad sam te cijenio.
Ne mogu da vjerujem! Zamislite kako se samo osjećaju porodice, prezivjeli?! Sram i stid neka te bude Milanoviću! Fuj !
Koliko je za ovog bolesnika genocid, 1000, 5000, 10 000 , 100 000?! Gdje je po njemu granica?!
❌❌❌385 ❌❌❌
Kakav otpadak od covjeka, a vidi mu se i na ovoj faci haha
proglasiti ga personom non grata