Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar vi niste dobri haveri? Bio ti je na Hvaru koliko se sjecam nedavno!?
A oni roštilji zajednički vožnje helikopterom držanje za rukice i trčanje kroz pšenicu to je iza vas???
Borba izmedju Srbije i Hrvatske je krvoločna bila, ali kada je u pitanju unistenje Bosne i Bosnjackog naroda oni su braća. Jedna krscanska krv.
Ovaj Milanovic sam sebe razotkrio ovom izjavom. Kaze “ovakve matrice samo štete interesima Hrvata i Srba i u Hrvatskoj i u BiH". Dakle njemu najvise smeta da se poljulja taj zajednicki savez u BiH i njegovi interesi i zato i reaguje ovako.
Halo rosavi, evo me brisu vec drugi put! Nema veze, do 4.puta cu te isto pitati! Umijes li kad lice sapunom/safunom? A onda pitralon? Moj milovanovicu, jabuko sa grade ti kao zirueta od lijevicara do extremnog desnicara za 2 godine!
Borba izmedju Srbije i Hrvatske je krvoločna bila, ali kada je u pitanju unistenje Bosne i Bosnjackog naroda oni su braća. Jedna krscanska krv.
Sapun i parfem obojici treba
Kud ces na havera Zoki, nije ti to fino :-)
Dodo opet na pogresnoj terapiji...
Neku pogrešnu istoriju učio Milanović. Prve partizanske jedinice u Hrvatskoj su bili preko 90% sa Srbima. Veći priliv Hrvata u partizanske jedinice dolazi nakon predaje fašističke Italije, do tada ih ima tek u tragovima. 1943 sastav Prve proleterske preko 74% Srba, oko 12-13 Hrvata, 2% muslimana, Slovenaca i manje, ostali zanemarljivo. Ubijeno preko 800 hiljada Srba u Jasenovcu, izveštaji nemački 1043 govore o preko pola miliona ubijeno u Jasenovcu.
Isti vagon, samo što je zapadni podmukliji.
Srbi jesu stradali u Jasrnovcu u NDH, ali nije to razlog da sada oni rade nad Bošnjacima i bilo kime istu stvar. Židovi su stradali isto, ali sada oni rade isto nad palestincima.Narod prije 80 g nije narod sada. Sada je obratno, sada srbi i židovi ubijaju. Milanović mjenja ploču, tipični latin
Srbi jesu stradali u Jasrnovcu u NDH, ali nije to razlog da sada oni rade nad Bošnjacima i bilo kime istu stvar. Židovi su stradali isto, ali sada oni rade isto nad palestincima.Narod prije 80 g nije narod sada. Sada je obratno, sada srbi i židovi ubijaju.
Jedite g.vna obojica
Dva pijana jarana i dvije budale
Ovo je kad se medijski prepucavaju ne Srbin i Hrvat nego dva Vlaj(h)a iz okoline Livna i Duvna.
Rusi se međusobno zavadiše.
Jeli Milanović rekao historiji ili je jako teško prenijeti na hrvatskom jeziku jer očito to nije za vas domicilni jezik u BIH
Sta je sad ovo?
I milanovic i dodik mnogo vole da zaobilaze istinu
Pa 1941 ste sa cvijecem dočekali naciste ....