Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vratite 400 hiljada srba koje ste protjerali i date im prava koja imaju hrvati u BiH možemo razgovarat.
Imaju tri zagarantirzna zastupnika u Saboru, sto je OK s obzirom da sruga najbrojnija manjina u Hrvatskoj, Bosnjaci, nemaju nijednog. Tako da vi Srbi ne serete, mogli ste da nemate nijednog zastupnika.
i vi ćete imat 3 u BiH zastupnika u Saboru.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Da mi je tebe samo par puta išamarat dobro al otvorenim dlanovima od licu i po da ti ispravim te rupe po licu od čiba. Otekao bi al bi se proljepšao 100%
Evo podataka: n.a.p.u.š.i. s3-k4r1n3! 🤣
Covjek je prebolovo ospice
Kako je izabran prevarom, kad je posteno izabran glasovima zlatnih ljiljana.
Drugim rijecima umijesali su se i uradili sta su htjeli,a da su htjeli mogli su izabrati i clana Predsjednistva za nas, ali eto bili oni fini, pa nisu. Sta je sve ovaj proruski covjek nalupao u ovih godinu dana to ni pas s maslom ne bi pojeo sto kazu. Izgleda da je najbolje ignorisati i zaobici ko na ulici sto zaobilazis nesto da ne ugazis i da se i ti ne usmrdis.
O Komšiću govori napušeni kancer balkanske politike.
Meni se čini da Milanović održava svoj rejting na priči o Bosni zagađujući bošnjačko-hrvatske odnose. Kad su izbori bili i on sada to vadi iz naftalina da ima nešto vulgarno pred kamerama. A da je mogao nešto tu stvarno promijeniti, promijenio bi. Schmidt kao da više ne postoji. Ne oglašava se, ne javlja se, ušutario se kao hinja.
Sve šta je rekao je činjenična istina. Ja kao hrvat iz BiH kao što nikad nebi glasao za čovića isto tako nebi ni za komšića. Komšić se lažno predstavlja hrvatom a čović je kriminalaç i srbin a ne hrvat.
Kakav fetis ima zoki na BiH. Aaaj da ti je jedan dan biti komsic hahah
Zvaljavi a kakvo si ti rjesenje i komr? Ti si bruka za svoju drzavu, prst u nos i opusteno kvrgavi
Milanovic zino ko pekara
Cijelo selo šmrče bijelo🤣🤣🤣🤣
frajer se ufurao da moze nesto i u BiH uraditi. Jos malo, pa si samo losa proslost
Čudno je da je narativ Naše Stranke, NiPa i SDPa identičan dušmanskim narativima preko granice - samo nek nije SDA a niti Željko Komšić..
Smeče.
Odalamio lik totalno....isto neka dvorska luda. Zamislite njegovu frustraciju predsjednik koji se nista ne pita. Zbog toga stalno mu u ustima Komsic i BiH