Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Majke srebrenice imaju potrebu da ih se provlaci kroz tabloide i politicka previranja, pa njima svakako ne treba da bude bitno daj je neko priznao genocid ili ne, jer za njih je itekako stvaran. Cemu uopste potreba tih majki da se politicki postave prema nekome, hoce li im biti lakse ako srbi kazu da su genocidni ili ako ovaj lik izjavi da nije u pravu, hoce li im to vratiti djecu?! "One" su politicka organizacija isto kao i IZ, rezulatat takve politike vam se vidi.
Koliko te placaju? Ili si samo neobrazovan. Uzas!
Možete li vi da vidite da je čovjek uglavnom u pravu, bez obzira da li vam se on ili način njegovog ophođenja sviđa ili ne sviđa. Sarajevska čaršija mora da se makne iz 95-e. Znate li vi uopšte koliko godina je od tada prošlo? Ljudi, rođeni 92-ge ili 95-e danas su samostalni ljudi, koji uglavnom žive u inostranstvu, natucaju naš jezik, a neki imaju djecu, koja idu u školu.
"Sarajevska carsija da se makne od 92 do 95", a pri tome ovaj nicim izazvan stalno negira genocid i gradira zlocine. Vraca se i u vrijeme Jasenovca ne bi li umanjio zlocin u Srebrenici. Odlikuje ratne zlocince nakon 30 godina i ti si se nasao da drzis lekcije o tome ko zivi u 92.
A ti onda MIki i dalje živi u devedesetima i ratuj, ja neću. A bogme, neće ni Bakir. Nije ni tada.
🤔 Tuzno vidjeti koliko bijedan moze biti predsjenik jedne evropske drzave. U vrijeme visestruke krize u Evropi i svijetu on se preko medija prepire sa majkama koje su izgubile djecu. Eh bijednice i nulo ljudska.
Nemoj bit tako nemilosrdan... Bošnjaci ne vole istinu, polako!
Bolesnik, nacionalista i prosto rečeno GOVNO od čovjeka.
Jel Alija ostavio Srebrenicu u amanet Miloševiću? Majke Srebrenice, imate vi pametnija posla: ovako samo degradirate što ste postigli. Eno u Kupresu polomili spomenik i ni slova u BIH novina.
Ovome i rođena žena stavlja kesu preko glave
Obični propali narkoman...stidite se ljudi u Hrvatskoj koga ste izabrali za predsjednika...gospođa Kolinda je za njega izmislila univerzum.
Ima taj neki crv, napada jedan nerv, ne da nerv da netko drugi bude zadnji s odgovorom. Makar svako naredno javljanje predstavnika zemlje koja je u u svim organizacijama bude jadnije i maloumnije od prethodnoga.
Za ovakve likove u Sarajevu postoji ustanova koja se zove Jagomir....
Dobar mu diler
Srebrenica SDA amanet ostavljen sinu i familijama
Zar nije lijep ljubi ga majka, psihopatu svog
Bakir Izetebegović piše pisma majkama Srebrenice ali je malo poznato da ti pišeš pjesme Thompsonu. Eto vidiš, mogao bi i ja biti drogirani političar kao i ti.
Bravo Milanovicu moj predsjedniče!!!!!!
Uh, koja najezda katolybancica, a Klix im boosta pluseve. Svaka cast, katolixe, bruko.
Uh, koja najezda katolybancica, a Klix im boosta pluseve. Svaka cast, katolixe, bruko.