Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vi osim Komšića radite protiv BiH!
Upravo je obrnuto, Bosnje ne shvacaju da sa Sejdom najvise ruse BiH.
Za Bosnu i Hercegovinu je opasniji fasizam koji dolazi od susjeda. NE valja vam Zivko Budimir, Ljerko Lijanovic, Zeljko Komsic, Ivo Komsic, Kosor, Josipovic, MESIC itd. Znaci svi oni koji nisu dio uzp mreže su loši...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Bošnjačka politika, za gradjanskom drzavom desrabilizira istu… nemoze se provoditi politika protiv 50% naroda! I onda ko fol se ćuditi i kukati da drzava ne funkcionira. Što je više centalizacije, majoriziranja i nadglasavanja, to veći je otpor. To je svakom jasno ko ima IQ iznad sobne temperature. Nek mi Komšić i kompanija kazu, koji uspijeh je donjela njihova politika, osim njihovoh fotelja na kojim sijede već decenijam, dok mladi sva tri naroda dime u zapad?
Komšić ti je nastao kao reakcija na čovketovu politiku koja je bazirana na lopovluku i fašizmu. Klasični primjer akcije i reakcije... Isto tako čovke i hdz su doprinjeli qurčinu...samo su se nakrali...Šta je to HDZ dobro uradio matere ti? Fašisti, lopovi, ustaše, primitivci...eto to ti je HDZ...ja nisam vidio druge poruke iz HDZ-a. Klasična fašistička stranka sa funkcijskom organizacijom (čovke te tata i niko više)
Da li mladi dime na zapad zbog Komšića ili zbog 'konstitutivnih' i 'legitimnih'?
Dalje prste od BiH. Govot Komsica u UNu je odmjeren sa zeljom da se sprovode univerzalna civilizacijska pravila i nikoga ne bi trebao vrijedjati, osim samih zlocinaca
Milanoviću care kako uništavaš malog Sejdu, pa nema više mjesta gdje je dobrodošo.
Konjino rošava
Hrvati BiH imaju dva predsjednika.Milanovica i clana predsjednistva iz reda hrvatskog naroda a bosnjaci samo jednog i opet se nebune.Zahvalnicu sto vam je i Milanovic predsjednik kroz dvojno drzavljanstvo uputite ministru iz SDA koji je potpiso taj sporazum.
J... g... malo da pometes ispred svojih vrata.Bolan narod ti pati jbt Kitarovicka je vise uradila 100 puta vise od tebe ti si smece koje smrdi kao krepana zivotinja.Pomozi svom stanovnistvu imate vise korupcije vec BiH kretenu.
Srbija je jedna mnogo lepa zemlja !
Čuj poglavice .....
Milanoviću.....svaka ti je na mjestu, bravo !
Moj presjednik Milanovic HERCEGBOSNA 🇭🇷 ❤️ 🇭🇷 ❤️ 🇭🇷 ❤️ 🇭🇷 ❤️ 🇭🇷 ❤️
Čovičev glasnogovornik,🤡🤡🤡🤡🤡
Zoki , eUropejcu jedan...U BiH nisu po zakonu nacional-fašistički izbori...Toliko o tomu...A, ako se i ovi koji su na snazi žele unaprijediti , tada tvoj i stožernikov aparthejd možete okačiti Mati Bobanu i Šušku na spomenik...Nikada se takvo nešto neće prihvatiti , jer to jednostavno civilizacijski trenutak ne dozvoljava .
Hrvatska je u BiH bila od 41 do 45 i znamo okako je to završilo, nestankom te Hrvatske.
ovskvim izjavama samo odmaze i bosnjake i bodance tjera u inat
Bravo predsjedniče, svi mi znamo da je sejdo čista nula! Glasove Hrvata imaš, samo gazi i gazi . Kako je tužno biti bošnjo i još ko fol voljeti tzv bh. Jadno li je.
K nozi UZP