Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokrenuti disciplinski postupak i smijeniti uhljupa
Iz tuzilastva javljaju da je predmet formiran 😂
Kriminalac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Shit bi trebao prvo riješiti krivosuđe u BiH i ukinuti zakon da stranke postavljaju sudije onda bi samo sve išlo kako treba ako bi imali pravosuđe a ne krivosuđe.
samo strance , experte sudije dovesti i da rade nepristrasno, nažalost ovih naših ima jako malo a da nisu nečiji igrači, smijeniti ovog za primjer drugim
Goouser31542761846 bolesniče takozvani si ti i tvoja genocidna rš, maloumniče idi bre leči se
Pokazao je pravo lice, odmah smjeniti tog licemjera. Laktasenko ima sigurno za njega mjesto savjetnika slobodno………
Dodikova podguzna muha...
Kajganicu fukaro pravnicka, pomislis li kada sta ce ti unucad pomisliti kada budu citali kakve malverzacije i kriminalne radnje im je cinio vlastiti djed? Je li ti kada nezgodno zbog toga?
Nermin Šehović na Face tv kovertiro ime Glavnog tužioca BiH u maju 2022., Hadžifejk otvorio kovertu u oktobru i gle upravo M. Kajganić. Kako je Šehović tačno pretpostavio ime ovog žbira? Tako što je još u maju znao da je on USA favorit. Dakle, još jednom naši veliki "prijatelji" poklonili Dodiku ključno mjesto.
seljance od doboja
U nekom normalnom sistemu ovaj gospodin nebi mogao ni u pisarnici suda raditi
Smijeniti obavezno ko ne radi u interesu Države
Gospodine ako nisi sposoban za taj Poso onda idi njive kopat!
Bjezi bola Milanko seres.
Da bi se uredila drzava, prvo treba urediti pravosudje, pa onda sve ostalo. Ovako radi ko sta hoce, kad ima svoje ljude.
Hajde g. Šmit smijeni ovog Dodikovog igrača, šta čekaš?
samo strance , experte sudije dovesti i da rade nepristrasno, nažalost ovih naših ima jako malo a da nisu nečiji igrači, smijeniti ovog za primjer drugim
Ti Milanko decko iz BiH Doboj grada, znam da bi ti voleo da zadrzis svoj posao i da ga obavljas po struci i skoli koju si zavrsio, nisi ti toliko star da bi bio pokvaren u dusi, ti si ucijenjen i cuvas se, ali znaj da si odgovoran i za nas, pokusaj da se odbranis od takvih i da ih potrpas sve u zatvore, opravdaj nama svoju platu koju ti obzbjedjujemo, dokazi nam da mozes hodati podignute glave u cast Drzave i pozicije koju predstavljas
Kako se moze ujutro ustat,u ogledalo pogledat...a znas da si poltron,da si necija lutka
Dodikov pusiqrac