Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovog jos nisu skinuli sa VTSV'a. U kakvoj mi zemlji zivimo kada nam ovkavi uprvljaju Drzavnim sudskim i tuzilackim vijecem. Porpast!!
Dosta stvari se nece pomaknuti sa mrtve tacke bez zapadnih sila ili bonskih ovlasti
@gooUser19091985 hajirli je on hinsan samo mu pokvarenjaci smjestise
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne smije vise bit ni predsjednik VTSV'a. Koja je po redu ovo nezakonita i kriminalna radanja ovog potkovanog. Otstavka !!!!
@gooUser19091985 Kakva ostavka. Hitna smjena potkovanog kriminalca. Pa necemo valjda narode cekati da on sam odlucuje da li ce otici ili nece. Narode pocnite praviti drzavu a ne da cekate neku moralnu ostavku. On je dokazao da je nema
ma kakvi ba,de da se prvo smjeni Osmica,jer je provalio čamparu pošaljioca prijave preko sekretarice,a lijepo napiso "nezadovoljni uposlenici OSAe" i pocinio krivicno djelo lazno predstavljanje,al to more jer je u KS uz cetvorku,cekaj sad pa i ovaj potkovani je povezan sa cetvorkom,sta ono Katica kod njeg obavlja?
Jedino stranci mogu otjerat ovaj hamelj iz pravosuđa. Hajmo ambasadori ..molmo vas da maknete ove nakaze iz naših života .
Ako ostađi valjaju što ga nisu smjenili? Dakle sve ista ekipa.
Ova država štiti samo kriminalce
Smijurija.
- cist slucaj za Sigurnosnu Istraznu Policijisku Agenciju Bosne i Hercegovine.
Pa koji je ovo cirkus...Kongo!
Ovo je ebavanje bh politike na njenim gradjanima. Treba sve smijeniti kompletno pravosudje drugim tj sve stranci da budu. Ovo je ismijavanje BH gradjana!
Jebali vi mater nista vam se ne zna, pocrkali vi svi u VSTV-u. Vas ne treba priznati kao instituciju nego kao kriminalnu organizaciju.
Ovaj liči na švercera sa auto pijace!
Ma čovjek je iznad iskrenosti. Pa on kompletnom pojavom, uživo i na instagramu, zrači povjerenjem i integritetom.
Ovaj je haman klix celebity
dakle, još jedan dokaz da lik treba da ode, ili da ga se otjera
Ko rog je!!
Opa sad je tużilaštvo na redu
Tragi-komedija