Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi, Hrvati i Bosnjaci su isti narod, samo nas dijele vjerski obicaji.
Sve bili Bosnjaci, svi govorili bosanskim jezikom. Sad izmislili Hrvate i Srbe, te izmisljene jezike. Nista sporno drug
@Temelj Bosnjaci pravoslavci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mene boli k vise za BiH ovdje nema napretka treba bjezati sto prije ko moze, a vratiti se samo na odmor
Koliko bolesnika ima u ovoj drzavi najbolje se vidi kad se otvori tema o tome ko se kako zove, ko je bio ovdje prije 500 godina, o nekim novim nazor identitetima koji falsifikuju cinjenice i vrijedjaju zdrav razum. Za to vrijeme Mile, Baka i Dragan podizu i jos visu ogradu oko svojih torova (koji su sve manji jer svi koji mogu bjeze odavde) i zatezu lanac oko vrata. Nadam se da ce nekom kosmickom pravdom sa njima na kraju samo i ostati ovi idioti koji napisase vecinu predhodnih komentara...
Čovjek govori ono što svaki normalan čovjek svih vjera i nacija misli, a da su normalni ovdje apsolutna manjina pokazuje i stanje u kojem se nalazimo, nema potrebe dalje eksplicirat.
Jovičići, komunjare stare, ebo li vas ratko spomeničar iz Rogatice!!! Ko mi ubi đeda 53 godine, turski uvlačiguzi?!
@1Subaras Što neubiste zulfa dumanjića, jamakovića, odžića... pleme lii vam izdajničko!!!
a ne, nisi ti srbin čim nisi uz dodika, isto kao što oni hrvati nisu hrvati ako nisu uz čovića ili nisu bošnjaci pravi bošnjaci ako nisu uz bakira. samo oni imaju licencu da predstavljaju narode sve ostalo ne važi.
Ma ti si Cojk :) i sve vise je takvih
JOVICICU TI SI STARI TITIN KOMUNJARA.SA SRBIMA TI NEMAS NIKAKVE VEZE.HVALA BOGU PA POLAKO IZUMIRETE.A BOSNA JE RAHMETLI OD 1992.
Ti si Jovicicu Bakirov DJepni srbin.I kao takav nemas nikakvih prava u Mostaru kao ni drugi srbi u vehabijsko -ustaskoj federaciji.S jedne strane u.stase u zapadnom a sa druge b.alije u istocnom,a vi u sendvicu.Nego ne brini ti za Dodika, bolje da kupis prnje i ides medju svoj narod jer tebi u Mostaru zivota nema.Sto prije to shvatis,to bolje
O Srbima - Zasto su u Srbiji putokazi napisani na ćirilici? - Zato da Srbi ne budu jedini koji ih ne znaju procitati.
nisi ti Srbin i Bosanac imas krizu identiteta !!!
Ma kako se zvao ti si u Mostaru otpisan jer je on Mostar davno prepustao svo. politickom kumu Covicu.
Prosto je fascinantno gdje Klix nađe ove Bakirove Srbe i Hrvate 😁😁 Znam da će mi sada izbrisati nalog ali hajde nije mi prvi 😁
Sine moj ja nisam učio na Bilbordima ko sam i šta sam Šta je bilo broootoo 😂😂 Evo da ne zaboraviš https://www.youtube.com/watch?v=SFYU5r5jwb4&app=desktop Boošnjoooci su narod zapamti :)))))) https://picload.org/image/wlwdigo/zapamtiboosnjoci.jpg https://picload.org/image/wlwdigd/booosnjocisunarod.jpg
Sad molim da se pređe na temu o učaču Kurana 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
svi smo mi Bosanci pat tek ostalo, ali kod BAJE ko tvrdi od srba to Oni su za BAJU izdajnici srpskog roda
U medjuvremenu na privremeno okupiranoj teritoriji, znanoj kao Dodikistan, vlasi se pofatali za vratove. Sijevale su i motike :)))
https://www.youtube.com/watch?v=_UdWpOpUbXY ;))
Kada imamo narode koji ne znaju sta je to drzava i sta je to vlast., kada imamo vjernike koji o toj vjeri ne znaju nista, to se onda zove BiH. Demojratija je samo donijela zacarani krug u kome se sukobljava vecina (narodi) i manjina (gradjani). Kako se lijeci pacijent odlucuje grupa ljekara a ne neka gomila. Gradjaninu trebaju institucije, pravo i red a narodima treba vodja, hljeba i igara.
I ovo je najveci problem Bosne. Cilj je da ta vecina uvijek postoji a metodologija su razni oblici zatupljivanja, kica i sovinizma.