Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opstanak BiH = podrška Amerima s’toga Amerima treba sve dati i puhati u gujicu sve dok ne unište RS
B92: "Državni sekretar SAD Majkl Pompeo pozvao je tročlano Predsedništvo BiH da prihvati Nacionalni godišnji program saradnje sa NATO." / dakle potpuno drugi naslov i smisao / https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=08&nav_category=167&nav_id=1490710
Radi se o suradnji u NATO vjezbama (kao Srbija npr) a NE o članstvu u NATO-u
Ukoliko si srbin postoji velika šansa da imaš naknadnu pamet.
Sutra ce Dodo dok se otrijezni ..samo da ga Bog cuva ako ga budu vozili u onome kontejneru Despotu
Pompeo piše pisamca,aPutin dolazi konkretno u Beograd....Neko će da popuši ovaj zapadni Balkan
izlobirao zeljko cvijanovic ahahahaha
dodik hoce da demilitarizuje bih ali da drzi srbiju iza leđa koja se naoruzava...evo vam kurko
ovo cvaka neka
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
@iskreno Ako nisi upućen,prije bombi je Milośevića opozorio glavni od nato,ako se ne povuće da će srbija ravna ko sto pred njima da bude..i ona su srbi stajali na mostu 3 prsta dizali dok su avioni letjeli..debili u glavu nenormalni jedino to bi uradili.
@Adaga. Jbt amerika nije bila 1992-1995 pa nisu logli srbi ni sa jna protiv bosne a kamoli sad. Bosna ima oruzje sama proizvodi viśe neg śto se zna u javnosti..no sikiriki..
To za Boźić i 9.Januar poklon?
Traži se hitno enterofuril u banskom dvoru, teška dijareja prijeti da dovede u pitanje funkcionisanje institucija koja danas putem megafona i reklamnog autića poziva na poljupce sa baćuškama...
Kazu Srbi nećemo u NATO oni su nas borbandovali , a šta treba da kazu BiH,Kosovo,Hrvatska nećemo sa Srbima ,Srbija je nas bombardovala.Treba gledati naprijed i narodu omogućiti bolju budućnost.Da ponovo zajedno grlimo i pjevamo .
i vežemo zastave
@KupujemJabuke Nema potrebe, kada je predviđena samo jedna zastava...
nako sto zemlja pokrene nacionalni godisnji program nakon 5 godina.. predvidjam da ce Mile imat jos jedan mandat.. i da ce mu EU i ameri namjestit da on bude predsjedavajuci i potpisat zahtjev za clanstvo..
sami niti hoce, niti znaju. jaja u procjep i zatezi