Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, Vojine! Uradio si najnormalniju ljudsku stvar.
Zar je moguće da niko iz SDP-a do jutros nije znao ko je i šta je radio, ili mi treba da povjerujemo u ovo što se sad svi u SDP peru od njega i nama glume naivu?
ajd vojine ne dramatiziraj...
BAravo. Jedino se narušeni ugled može ublažiti 1. Smjenom Zločinca, 2. Isključenje iz Partije Zločinca, 3. Isključenjem iz Partije a) Onog ko ga je učlanio u Partiju, b) Onog ko ga je predložio za ovu funkciju, c) Onih koji su aminovali na imenovanje. Samo to ili Zaključati i ugasiti SDP BiH
Bogme Zurnal novinari i magazin bolji od svake CIA, SIPE, DEA i ostalo. Svaka im cast, 90 % afera u drzavi Zurnal otkrio ! Pa za sta vas placamo drzavnim novcem da ne psujem 🤬🤬🤬🤬🤬
Napadaju ga a covjek samo osudjen jer je neko izjavio to, nista niti je potvrdjeno niti je slucaj pokrenut jos 😂😂 srpska posla.
Šteta što samo zbog toga tražiš ostavke, jer zaboravljaš kriminal i afere, ili ih svjesno ne pominješ... Ovaj SDP je SRAMOTA za socijaldemokratiju i za svakog njenog poštenog simpatizera, člana, ma za sve građane
Ja bih rastjerao i članstvo SDP-a u Banja Luci jer nisu ni jednom rječju osudili Stevandića. Samo ima jedan problem. Pa oni i NEMAJU članstvo u Banja Luci.
Tako treba da reaguje svaka ozbiljna stranka a ne ko neki koji na liste stavljaju ubice, razbojnike i tajkune. Džaba kmečite SDA botovi, ovo se kod vas ne može desiti jer ste takvi od vrha do dna.
Moze to SDPu stati u obraz isto kao i SDAu...Semir Efendic i ostalo ....
Ovo samo pokazuje kakvi diletanti vode SDP. Odmah ostavke
Svaka čast!
Kakva je ovo stranka majko draga. Sve neki ratni zločinci, agresorski veterani, potomci i rođaci monstruoznih zločina iz Haga. Strašno. Ne znam ko može glasati za ove.
Kadar sdpa uhh jak masicev jaran
Ugled SDP-a. Hahahahhahahaa!!!