Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa se ne mora. 15 kantonalnih , 2 entiteske i 1 javni servis Ništa nije pod moranje. Neka napišu jednu prosvjednu notu i pošalju je vijeću ministara.
Kozo jedna, vrati ti i tvoji saradnici vaše naduvene plate pa ćemo svi imati. Šta je tvoj proizvod?
vi ste sazreli za privatizacije i skidanje sa buđeta
Koje vlasti, nešto mi nije jasno, Vlasti u BiH, OK ali Dodik čuješ li ti ovo i fermaš li ove riječi ili će se kola slomiti na federalnim građanima kao i do sada da jedini oni moraju plaćati taje jebeni serviss Zašto vlasti, ako je javni Servis u krizi, a žele ga sačuvati ne poukidaju lokalne TV stanice koje vlasti inače finansiraju? Npr u Federaciji ukinuti Federalnu i TV Sarajevo /režimske TV stanice/ koje ja i ne gleddam a u RS neka odrede šta i kako će pogasiti pa neka spašavaju Servis
Od svih "javni" emitera meni tv sa najjača 😊😊😊
...de bolan kandidujte i mene za kakog predstavnika / savjetnika / experta. mislim, jebiga, stvarno mogu laprdat, da se ne lažemo.
trebaju sprjeciti ali ne mora bas sve preko ledja siromasnih i bosnjaka. jwdini koji su placali preplatu su bosnjaci volio bih da grijesim
ma kakvi spriječiti finansijski kolaps..............U K I N U T I.................................
tako sto ce ih ukinuti ili gurnuti u privatni sektor...dosta nas muzu za nikakav sadrzaj programa