Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodikov petokolonaš opet nešto sprema po nalogu svog šefa
Znači opet četttnički Vojvoda Mijatović bošnjačkim glasovimapodržava Dodika. Ukoliko opet bošnjo nasjedne i ne zaslužuje da opstane u Čettničkom entitetu.Kako se zove onaj Srebrenički Vojin Mijatović kojeg je ubacio SDP???
Dodikov potrcko, podvala Bosnjacima. Kako su samo naivni
Dobiće 150 glasova naivnih Bošnjaka kao i ti prošle izbore u BL
Njemu je jedino Vukan pencilin , a njegova ljigavost je cisto ogledalo SDPa
Vidi dodikove pudlice, opet on istom dinamikom.
Glavni vezni neKin...🥴🥱😌
Ovome ko vjeruje taj je naivan do bola. Trojanski konj medju nama. nema to veze sto je Srbin nego sto je pokvaren, Sam sebe kandidovao samo da bi koaliciju zbunio da ne glasaju za opoziciju i tako nabacio dodiku 4,delegata. Hinja.
SDP je jedina politicka opcija koja ima svoje kandidate u svim dijelovima BiH. Svijest gradjana u nekim od tih dijelova je nazalost takva da kandidati SDP-a nece biti izabrani, ali je vazno kandidovanjem pokazati da SDP, za razliku od mnogih drugih probosanskih stranaka, nije digao ruke od tih dijelova.
The Stranka.
Pa zar nisi ti sada ministar u FBiH, trebao si ostati u Banja Luci da se tamo boriš za demokratiu, a ne iz Sarajeva i to sa ministarske pozicije.
Kad vidim ovog lika sjetim se svoje naivne komsinice koja je rekla (NK duša draga, tako je zadesilo da se dalje ne obrazuje) gledajući ga kod Nenada na tv (inače redovno prati njegove dnevnike) kako bi glasala za njega ispred bošnjačkog člana predsjedništva. kako Bošnjaci da idu naprijed, imaju jedinstvo, svoju kulturu i identitet kad je ovakvih kao moja komšinica puno....
Bravo💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💪
Procitan si davno. Ako ista uradi, bit ce to u korist Dodika 100%.
Znači opet četttnički Vojvoda Mijatović bošnjačkim glasovimapodržava Dodika. Ukoliko opet bošnjo nasjedne i ne zaslužuje da opstane u Čettničkom entitetu.
Dodikov igrač
Jbt zar je ovaj još relevantan
Cuj možda, možda bude i minimalna plata 1000
Ovako su Komunisti primali Çetnike u svoje redove poslije drugog svijetskog rata samo umjesto Kokarde stavis Petokraku kao sto je ovaj presao iz SNSDA u SDP
Vojvoda Vojin covjek kojeg je Dodik odskolovao i odhranio covjek koji ima Srbijansko Drzavljanstvo covjek ciji se otac borio u Vojsci Rs Dodze u Federaciju i uzme Poziciju Ministra koja pripada Bosnjacima ! E moj Glupi Bosnjo