Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj naivac SDP mašta da postane SDA.
PredadeSeHercegBos94 Pa bankrotirala je, tzv rs je na izdisaju, umrla je čeka se samo objava.
Moj Vojine. SDP je brat blizanac SDA kad su osude nekih zločina u pitanju.
ma bravo Vojine! podrška iz Tuzle! Zločin je zločin, ma ko bio izvršilac i ma ko bio žrtva!
predizborne patriote
Vojine, bravo ljudino! Da je vise takvih, bilo bi puno drugacije.
Čeka se očitovanje tzv.probosanskog bloka i onog Mula....iz Luxemburga koji nije ništa gori od polovice tih iz tzv probosanskom bloka.Ah da, tzv Armija BiH nije činila zločine kao ni mirotvorci mudžahedini.
To majstore, ti si bar jedini kojem niko, pa ni ovako anonimno na klixu nema ko sta za reci. SDP Sarajevo nije SDP koji ti furas i to je svima jasno. Zlocin je zlocin, i takve treba na vjesalo odmah pa makar mi bio brat najrodjeniji.
Normalno, dok svi ne počnu da govore istinu i priznaju nema napretka ni nama nobi samo živimo tu i čekamo normalnu državu
zlocin je zlocin ma ko ga izveo i treba sve koji su uprljali ruke u ratu izvesti pred sud bez obzira iz kojeg je naroda
Ja sam mogao da se iživljavam nad srbskim zatvorenicima ali sam ih pustio da pobjegnu. Sad žive u Kanadi i čak su me pozdravili po čovjeku sa Hreše.
Tako je
Jel to zakasnila donacija pa odjednom dobijas prosvketljenje svako malo, neki dan si komentarisao pustanje Mahmuljina, a sada ne pozdravljanje hapsenja Bosnjaka. Bitno je i da se progovori o pogibiji skoro 40000srba u toku rata, nisu svi sigurno bili vojnici a odgovarala je saka nesrecnika. Za Bosnjake se moze vise reci da su genocidni jer mnogo svojih zlocinaca kriju, Srbe ste sve skoro osudili jos malo cete ih ganjati i za ubistvo cuke Dzonija tokom rata.
Nemoj da te Mijatovicu obeshrabre ovi zli komentari i ponasanje rukovodstva SDP. Istraj covjece u tome sto si poceo.. ne odustaj molim te.. Ti si COVJEK, a ulizicama i licemjerima se blizi kraj, SIGURNO. BRAVO, svako ima pravo na pravdu, majka svaka place istim okom i suzom za svojim sinom..
Čovjek ih dobro pita ali pravo je pitanje zašto i dalje gurate članke o čovjeku koji je u Banja Luci u najvećoj općini dobio manje glasova od Šilje i Miki Mausa a predstavlja SDP. Čak i sa tom logikom da su 99% u BL Srbi i da nijedan Srbin za njega nije glasao, ispada da ni većina članova SDPa, a niti povratnici ni njegova bliža rodbina nisu glasali za njega. Malo je reć da je anonimus, totalno politički nebitan
Za ljude koji ne znaju: Ovaj Vojinov postupak znaci biti „pro-bosanski“. A izostale reakcije znace „pro-bosnjacki“ Volio bih da i ovaj portal to konacno uvidi i primjeni. Vise razuma, a manje emocija.
Izvod iz popisa stanovništva BiH 1910. godine Vjeroispovjest: Pravoslavci 825.418 43.49 % Muslimani 612.137 32.25 % Rimokatolici 434.061 22.87 % Židovi 11.868 0.62 % Ostali 14.560 0.77 %
Svaki Srbin u Hrasnici je imao zadatak da radi sa četnicima...Od dojava do informacija...zato ne dindisra hebo ti SDP nanu a ti njima...fakat ovaj SDP radi protiv Bosnjaka
Rado bi se nerko peda i konjakovic oglasili i podrzali hapsenje pripadnika ARBIH a nesmiju boje se glasaca. A oni podrzavaju sve to samo sto nesmiju javno rec. Odavno su oni pod komandom Beograda.
Pa glupane SDP je muslimanska, a tzv armija isto