Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li iko u Sarajevu da ovom jazavccu kupi normalne hlače, kad ga vide u onim helankama, safataće ga dugobojaši iz usa ambasade
Kako da je izbacim iz glave i da kazem nije moja vise kako drugoj nesto da obecam kad jos uvijek sve na nju mirise Ref. 2x U zivotu mome bitna je i vrijedna Republika Srpska i Milica jedna Pokusavam novi zivot negdje umoran sam vise od tudjine nikad vise srecan necu biti kao nekad tamo preko Drine Ref. 2x Draga mi je Republika Srpska iskovana iz ljutoga boja a jos draze andjeosko lice i Milica, vjecna ljubav moja
nestali testovi na delta soi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mijatovicu, sto ne zovnes neku stranku iz rs-a da se pripoji?
Evo recimo pdp bi mogo da bidne sdp ili sta ja znam
Ovaj Vojin ko Rudonja sa Cevljanovica,glavat,kurcevit a dobro glup i ogranicen.
A i celo poveliko,za rogova🐂
Kome treba izdajica naroda ???
Komšić je završio sa ljevicom svojom voljom. Ujedinjenjem bi SDP izgubio
Prodaje pricu da je Srbin ljevicar, a zeli Covica vratiti u predsjednistvo i time ispunit nalog Milorada Dodika..
DF je izabrao SDA, ne znam o cemu pricas.
Samo raskol u Ljevici ojačao je desničare u BiH. Jasne su poruke iz EU da BiH neće biti primljena pod vodstvom desničarskih ideja. Svije od BiH očekuje građanski koncept. Jedini put ka tome je da mnogi lideri ego strpaju u đep i da se ljudi dobre volje ujedine. Dokle nas je doveo preziur jedni prema drugima? Nije to ozbiljan pristup u politici, jer to trppe građani BiH.
ERA DEKADENCIJE I LUDAAKA MITROVIĆ MUDRAC
Jednostavna istina.
Nakon obaranja Vlade u KS Komsic jos moze jedino oboriti SDP ako svoj DF pripoji istom.
Ne treba niko da obori SDP, oni se sami najbolje obaraju...
SDP je odavno gori nego SDA, kod SDA barem znaš kako ide a ovdje ti Becirovic priča i hamzigahop 5 milja svaki mjesec
Zheljko popishaj se na Nermina onako sa Merakom . to bi ti bilo najbolje shto si uradio u zivotu al bash sa Merakom
SDP ce 2022 izgubiti i ono malo glasova sto imaju. Sad bi iskoristili Komsica da ostanu na vlasti pod krinkom jak SDP. Nikad Komsic s Konakovicem nece uci u koaliciju.
Opet ovaj kokain boy baca suplju.
Čuj da se pripoji? Valjda da se integrišu. Ali, dok je na čelu SDP-a Čovjetov intimus Nikšić, od toga nema ništa. Visoko letiš, Mijatoviću.
Čovketov.
How Much Vojine!?!