Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno! Mogao bi pokupiti Bošnjačke glasove, a svaki glas će biti bitan
ovako treba i Denis da se povuče i da pozove sve građane da za Željka glasaju.. nije vrijedan rizik Denise da hdz i snsd ulete u predsjedništvo
Logicno da ce pokupiti, ali ni glas za sarovica ne znaci glas za BiH. Glas za denisa je glas za hdz zato svi lijevoorijentirani za Komsica
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Malo će se koji kandidat za srpskog člana ograditi od genocida i pampers generala, budući da im većina glasova dolazi od srpskih nacionalista, čast izuzecima.
Bravo
Tooo Mijate, daj Šaronji svih preko nekoliko glasova za tebe.
A eto opet ovaj ima jaku glasacku bazu…umjesto za njega svih 5 glasaca ce da za Sarovica glasa.
pau doboju zivi 25 hiljada bosnjaka svi su se odrekli ove sda i sdppolitike saka jada se skupila
Mijatoviću kad bi se svi ogradili od svojih ratnih a bogami i mirnodopskih zločinaca baš bi nam bilo bolje. ..
ovaj nije mogo proci za skupstinu grada a da nesto vise napravi a vidi ovog zelembaca ministar u federaciji poslanik u rs a obicni narod ne moze radit u sarajevu sa licnom iz visegrada
Bravi Vojine. Trebao bi to isto uraditi i Bakir.
SDP ce po prethodno oprobanom receptu iz Mostara predati mjesto u predsjednistvu HDZ-u i Borjani Kristo i upropastiti Komsica.Jasno je da rumeni nema nikakve sanse protiv Bakira,kad vec nije ni Dzaferovica pobijedio,ali jasno je da njima i nije cilj mjesto bosnjackog clana predsjednistva,nego povratak HDZ-a.
To bi Sarovicu bilo politicko samoubistvo. Na osnovu slavljenja zlocinaca i potpirivanja mrznje prema svima koji nisu srbi, srpske stranke imaju glasove. Da je drugacije, Mijatovic bi bio kandidat br.1.
Sta ces ti jadan povlaciti,pa za tebe ni sopstvena familija nece glasati.😂Na proslim izborima 500 glasova imao.
Nažalost ne može. Svaka jača stranka živi na glasovima centra. Lijevo ili desno centar je bitan. Ne vezano za našu političku zbilju, trend je globalan.
Ovaj Mijatović je bio i ostao Dodikov potrčko, lik je apsolutno nebitan. Sve ovo što priča je samo trgovina Dodik-Nikšić.
Definitivno,a u njihove dilove je ukljucen i Covic koji uz pomoc Becirovica hoce da ugura Borjanu Kristo u predsjednistvo.Znaju oni odlicno da Rumeni protiv Bakira ima 0% sanse,ako nije Dzaferovica uspio pobijediti sve je jasno.Cilj je Komsic i njegovo uklanjanje iz predsjednistva.
istina je, u tom bi slucaju dobio glasove svih bosnjaka ali bi izgubio glasove srba. ne zaboravimo, nisu politicari problem nego narod koji znog propagande prirodno ne moze da prihvati da je u njihovo ime ucinjeno to sto je ucinjeno...
I da dobije tvojih 34 glasa, isplati se, nema sta
Oni koji misle da će tzv."strategijskim glasanjem" pomoći stanje Bošnjaka ili bilo kojih drugih naroda i BiH se grdno varaju. Nema rasipanja glasova. Tvoj glas je tvoje pravo ,biraču!! To nas je i dovelo do ludih koalicija. Glasaj za ideju koja vodi naprijed. Progres i napredak sa vjernicima radnicima narodima i nacijama .....Dajem glas onom ko se bori da svi imaju normalan život kao u naprednom svijetu bez obzira na vjersku pripadnost.