Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi narode gulite i uplacujte doprinose da sveta trojka i njihovi podanici mogu zivjeti ko lordovi, plus nam vedriti i oblaciti zivotima, hej igraju se zivotima nas i nase djece zarad svojih fotelja i uzivanja. Stvarno smo stoka.
Izdajnicka politika Bakira Zivkovica, vec se moze razaznati. Schmidt je covjek koji ce nametnuti Izborni zakon, a Bakir ce se praviti lud i reci da mi to moramo postovati, jer ako to ne postujemo ne postujemo ni rezoluciju o genocidu, koja ima samo lokalni karakter. Cijela ona farsa sa rezolucijom o genocidu, je u stvari bila priprema da mladji Zivkovic zavrsi posao, koji je njegov babo Aljo zapoceo, i svede nas u SDA begovat od 30% Bosne. A ovaj Komsic u tome ucestvuje, samo narod ne vidi.
BosnjaciJesu.... Ode treći u 3PM....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto baš će ovo usvojiti. To bi bio kraj SDA za jedno 100 godina, možda i 200
Mala je ovo zemlja, koliki su to izdajnici
Ide treci, Sejdo pakuj kufere.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet šuplja...
Klasika, Srbi dobiju zemlju, HDZ također dobiju vladavinu i lovinu na zapišanom terenu a idiot iz dinastije Izetbegovića dobije šuplju koju nikad oni neće uspjeti sprovest na sbom fildžanu id države. Definitivno se u Europi nisu pojavili politički idioti poput Izetbegovića, Babe i krunisanog mu Sina
Cuti krcoglavi
Smradina srpska
Mijatović je veći bošnjak od riđebradog i cjelokupne SDA... Ja samo znam ukoliko ovo sve prođe pored bošnjaka i ukoliko se pomire sa ovakvim porazom, kao bivši pripadnik Armije BiH i ratni vojni invalid poserem se na a sred Bosne i Hercegovine i ovog kukavičkog pičkastog naroda. Žali bože momaka koji izgidoše za ovaj smrad, đeriz i pičhke. Pokupite kofere i bježite klozete čistiti po zapadu, pičhka li vam materina kurdska.
I šta bosnjaci dobivaju u svemu? Nad njima izvrsen genocid i treba da budu zadovoljni što to neko prizna!?😡🤮
U j te..opet Bosnjaci glupi ispadosr
Samo građanska i demokratska BiH,etničke osobenosti ispoljavati na nižim nivoima.
Ko su uopšte oni da im se udovoljava hallloooo???
pos..mti se i na narod i drzavu i vodje i svakog ko njima paznju obraCa
Halo gradjani gde smo mi gde je moj loko Sejdo sta ce on sad nema vise u predsjednistvu lokati sad od kafane do kafane osta ljiljan bakirov tariguz ni tamo ni vamo.
Znači radikalizam je put do ostvarenja vlastitih ciljeva. EU jedino udovoljava radikalizmu i tek tada pravi kompromise. Sada ultimativno treba tražiti vraćanje na ustav RBiH u sklopu čega bi se udovoljivo i hrvatima po pitanju izbornog zakona.
Srbi i hrvati imaju super sistem sa dobiju sto zele…. Traze nemoguce, pa blokiraju drzavu i na kraju dobuju ono sto u stvari zele, a na kraju oni kao pristali na kompromis!… a bosnje… manko njih’ j.be oni svakako imaju svojih problema… Sebija, Konakovic, Izetbegovic, Malina.. kupina…a ostadose bez drzave
Ako je to tacno,prvi dobivaju sume i poljoprivredno zemljiste BiH,drugi dobivaju sistem aparthejda gdje manjina vlada vecinom, a treci..da prvi postuju zakon!?! Pa ovo je toliko apsurdno i na stetu Bosnjaka, da zvuci nevjerovatno.Umjesto da ekstremiste sankcionisu,oni ih nagradjuju.
A ti se Bakire kupaj.