Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah samo vremena i sam ce se on syebat...on i hoce da kod nas bosnjaka izazove odgovor...al bajo nije ovo 92...samo jos malo kad smo ga trpili 20 godina mozemo jos plafon pola godine
rijetko realan lik..al da, ne odgovara nam jer smo paranoični jer je srbin valjda. čovjek mudro zbori ali zato ga mi pljujemo i ne podržavamo jer se ne ponaša onako kako mi očekujemo i da...jel rekoh već srbin je iz bosne. svi smo zagrizli u duboku šizofreniju.
A ko smo to mi? Misliš da su budale na Klixu reprezentativne 🤣?
obecanje o plati od minimalno 1000 km dovoljno govori koliko se Vojin Drzi obecanja i svoje rijeci ;)
E,jado jadna nemaš pojma koliko si šupalj.
Kakav komad budale majko mila.
Nek ostavi ovaj ološ i Dodika i Vučića na miru jer nikog ne zanima njegovo mišljenje.
Mijatović može svima njima samo sa pljune pod prozor. Ološ.
Nije tragikomedija nego je čovek izneo svoje mišljenje.
Pa bre valjda ste vi u Federaciji do sada shvatili kada se u kontekstu koristi ta reč, u jednom slučaju označava karakternu osobinu, u drugom seksualno opredeljenje. Pa vi ste bre otelotvorenje te reči u karakternom smislu.
Hajde ti bre se Bosancima napusi kur*a slasnog i debelog
Nemojte Srbe lazno osudjivati i nametati nesto sto nije istina
Niko ne osudjuje SVE Srbe, niti je ikada to spomenuto. Ogradite se os srba (namjerno malim) koji su učinili GENOCID, prestanite ih braniti i negirati da nisu. Kako ja da osuđujem Srbe koji nisu bili ni rođeni u ratu, za nešto što oni nisu uradili. Vaš predsjednik je pucao po Sarajevu za vrijeme rata i sam kazao za 1 Srbina 100 Muslimana. E mi smo protiv toga, a ne protiv normalnih komšija kojih svakao ima.
Sramota za Mijatovica da vredja Predsednicu skupstine Republike Srbije!
Brat bratu nije ih bilo vise od 10.000, a steta sto ih toliko ne moze doci na kakve proteste protiv niskih penzija i placa, protiv visokih nameta i haraca...
Narod kao narod, - ovce,bleju....
Ne lupetaj predsednik Vučić Aleksandar vodi normalnu politiku i čuva Srbiju i svoj narod.
Ne lupetaj predsednik Vučić Aleksandar vodi normalnu politiku i čuva Srbiju i svoj narod.
Sacekaj. Uskoro cemo sve vidjeti...
Demagog zesci.Bosnjaci glupi pa ih levati.
A sta reci nego parada kica i primitivizma,kao i uvijek...
apsolutno se slazem