Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka bar još koji dan, čovjek sel jepše osjeća.
Pustite nas da uživamo u njemu :D
bas je lijepo :)
Sunce - sirotinjska majka. Sinoc sam vidio beskucnika podno Katedrale. Zagrlio je psa i lezao na kartonima. Stao sam malo sa njim. Kako ide? upitah ga. -Jaro, samo da podrzi ovaj oktobar, a onda cu lako. Pas ga je gledao velikim, tuznim i vlaznim ocima, u kojima se zrcalila sva ljubav ovog svijeta.
Predivan kom ziv bio
Bablje ljeto se nastavlja.
Domagoj ne razumije šta znači miholjsko pa da ubaci malo hrvaštine. Kakvi kompleksaši mila mati.
@alexa@alexa Namjerno sam to učinio da bi vas navukao na tanak led, jer je i termin Miholjsko ljeto nazvan prema blagdanu Sv. Mihovila, što je ako ne hrvaština, onda jeste katolička zaostavština BiH.
najlječse doba godine, preko dana ugodno toplo...po noci ugodno svjeze za spavanje......a da ne govorim o sarenilu bojama
jeste....ali jesen je najljepse :)
jesen u mom sokaku lisce pada na sve strane ona stoji na prozoru sama ceka mene dok ne svane 😊
Lijepa moja Zenica
jedva cekam parne i neparne dane...