Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna čovjek sta da misli, gledam, zao mi ih pravo, a ne zna ni ko su ni sta su, niti sta su radili i kakva im je proslost, nigdje zene, nigdje djeteta..a opet ti se srce slama, i njima je ba Bajram..kako god sretno im da se dočepaju Njemačke sto prije!
@Ausfahrt Zena i djeca su u Sedri i Boricima. Centri za migrantske familije.
@Ausfahrt je možda te ruzumim ipak si ti simpatizer muslimanskog svijeta ma kakvi god bili. A da treba pomoć naravno da treba ali ovaki dođu na zapad i sve mrze na zapadu pa se pitam zašto je to tako ipak te zapadne zemlje im pomažu. Ja kao katolik nikad nebi išao u muslimanske zemlje tražit pomoć a kamoli molit za pomoć ipak je neki ponos u meni ako vas već ne volim sigurno nebi išao tamo. .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svi koji nemaji sta lijepo napisati nemoraju ni pisati, ako imaš zdravstvenih problema imaju tablete brate dragi nisu skupe nipošto, lijeće sve postratne traume. kani se bolan nauružanja i pucanja i ružnih riječi dok je vakat. toliko ljepota i svega lijepog na ovom dunjaluku ti našao pisati o mitraljezima, stidim se sto pripadamo istoj rasi, al ozbiljno..
Ma da. Oni su samo u prolazu. Trpaju se nama u USK. A ako im nedostaje toplina doma neka se vrate. Jučer nam dolaze na kućna vrata i uznemiravaju. Ovo je previše.
Cilj je svima da dodju do Evropske unije, pa i bosancima, al ne mere.
Respect
Muslimani molio bi vas da vi primate ove vaše istomišljenike ali da nas hrvate i srbe sa time ne opterećuje te nismo ni vas željni a kamoli njih
@Saurizio Kako ces ti na Kosovo sad nije mi jasno?
Opet su ise medjusobno izbolii nozevima u Bihacu. Pitanje vremena je kada ce preci na lokalno stanovnistvo.
sto li svi obojeni zele samo u bijele zemlje? CUDNO
Kad su culi sta se slavi, migranti se uplasili da su zalutali i da je Evropa jos koju hiljadu kilometara.
Za 20 godina repka ce nam bit ko Francuska:Tunizani,Marokanci, Afganistanci, Pakistanci😆
Ti boga sto tuku svinjetinu.
I to na parkiralostu i jos lopte igraju
zelim vam svu srecu, sve najbolje i da nadjete svoju srecu ili u eu iki u svojim zemljama
zelim vam svu srecu, sve najbolje i da nadjete svoju srecu ili u eu iki u svojim zemljama