Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo sve mi fino trpimo. Divno, kuku kada eksplodira ovo sve što nam se nakupilo.
koje godine se očekuje da "eksplodirate" ? 2050 ? Tek kad za hljeba ljudi ne budu imali, onda možda ali to je malo vjerovatno. Vi ste uvijek bili sluge a oni se ne bune.
SDA je njih bolje obezbijedila i nahranila nego prosijecnog stanivnika BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
pocinjem se bojati Bgm
Kasno je. Migranti su se u potpunosti naselili. Uništili su i Bascarsiju, kad prođes sve je puno smeca a vise je njih nego domaćeg stanovnistva.
@fbUser1584650546 pajdo moj dodji u krajinu pa se boj
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Treba bit relan, nemoze policija sve te problemtacine migrante uhapsiti u tome i gradjani moraju pomoc, ako se misli da se efikasno suzbije kriminal i ostala krivina dijela od istih.
Radončić fino govorio.. Hvala džaferoviću dabogda mu u avliji bili
Smrdi ovo sa migrantima Kako je krenulo
Prosla je bosna I gore
Znaju pokrast silne pare a ne znaju deportovat ili im nije u interesu 🤔
Migrantska kriza ce proci cim budu usli u EU .. ako ne budu mogli uc vratit ce se oni sami.
Moramo mi Bosnjoci biti multi kulti braca su nam ista krv isti gen.
Treba Dzaferovicu u dvoriste ih poslat i njegovim jaranima sto stadose u odbranu.
Svaki migrant je pjan ili drogiran
Fatajte ih po gradu jednog po jednog odvlacite ih negdje i zaprijetite ih ako vas vidimo jos jednom u gradu noge cemo cam polomiti
U kamione i odakle su dosli
Jedan od razloga je što kažnjavate ljude koji ih prevoze sa jedne na drugu stranu države Umjesto da pustite da se prevezu što prije i za čas odu odavde vi ih zadržavate na sve načine
Neka i Đaferović i Turkovićka odvedu kući oni su nam omogućili da nisu naša djeca i mi sigurni
Ima u Tuzli jedan selefija(vehabija,pritajeni ekstremista) koji je u početku išao na autobusku stanicu gdje su bili imigranti i pozivao ih kod njega u paradžemat da klanjaju(svaki dan) a on će njim azauztvar dati hranu i smještaj.Ni jedan jedini imigrant nije prihvatio njegovu ponudu.I naravno ovaj je odma na svom facebook profilu počeo prozivati imigrante kako su to ćafiri,nevjernici.Ja to gledam i pitam se: dokle će ovo ovako sve ići.Sve je više i više ludih osoba.
Bode u oči činjenica da se SDA Bakir Kavazovic još nijednom nisu oglasili u vezi migranata. Oni ih dovlace u Bosnu. Ti migranti će nam doći glave. Vidjecete.