Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ista prica nema se para, nema se para za osnovne civilizacijske potrebe, pa nije vam ovo 16 stoljece, ne moze mi niko reci da nema para da se usadi nekolicina bandera.
bar vam je lijepo, ko bosanske Alpe
kad ti je goražde las vegas
Ne valja vam ime, neki 'grijesi.. zato nemate elektriku
Čuj to Las Vegas, hoće reći da su okolo kockarnice 😂😂😂😂
Kako ce biti struje kada su svi u Sarajevu !
Zemegresi? Pa kakvo je to ime, yebemu nismo u Albaniji!
i ajde bre ne lupajte, de mi reci te koji objekat ima gradevinsku dozvolu a da je izgraden prije 40 god, nema vam niko gradevinsku dozvolu jedino u noviji vakta za novogradnju moras imati i to ako zelis struju prikljucit.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/zive-uz-hidroelektrane-nemaju-struje
Potrcite glasati,potrcite u stranke,eee hajvani!
to se zove u fizici:bosanski paradox
Nigdje ko u Bosni
nista novo u sarajevu ima pa nema a vode da nepricamo.
porasla prodaja pampersa u Sarajevu
Joj ali ova je legendarna "oko nas kao u Las Vegasu". Ono kad je seljaku čudo kad ugleda upaljena svjetla u kućama i rasvjetu u susjednom selu. :D
Mnogi su se vidim pronašli u ovom komentaru.
Joj ali ova izjava "oko nas kao u Las Vegasu". Ono kad je seljaku čudo kad ugleda uličnu rasvjetu i upaljena svjetla u kućama u susjednom selu. :D :D :D