Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog hajvana treba dobro izdegenečiti,da on fino propjeva za koga je on sve ovo odradio,jer je više nego jasno da je sve ovo osmišljeno u kuhinji onih koji su htijeli Bošnjacima poturiti TERORIZAM!
SANU i dobrica cosic...
Koja ironija mevlid srbin hahahaha :D
Hoces reci srbijanac !
srbin islamske vjeroispovjesti, poturcen il bosnjak pravoslavne, posrbljen. sto ti je basta Bozija bez bastovana.
Problem je samo sto je tip pucao oko Americke "svete" ambasade ,pucanja po Sarajevu i ranjavanja se desavaju svakodnevno a odgovorni se privedu na 24 sata, AKO , i onda slobodno setaju gradom...
Hag oslobadja ljude koji su unistili na hiljade zivpta a Mevlid zatvoren zbog pucanja u zrak i prijeti mu 100 godina,cccccc izem ti drzavu i zakon
treba njega ladno na onu stolicu da se przi malo ...
I ovaj snajperista iz mupa koda je slijep na jedno oko ba . Sad moras smrada 18 godina hranit i pazit u zatvoru. Steta para.
Za pucanje po Ambasadi može se dobiti 100 godina zatvora a pojedini za zločine u Srebrenici dobili po 35. Smiješno!! Pravo je čudo kako nismo svi radikalni postali. Ako se ovo ovako nastavi, da nas cijeli svijet pravi budalama ko zna šta bi moglo biti.
Terorizam koja ga je on terorizirao.Covjeku su mozak isprali i on je zapucao malo u onom strahu i nije znao sta radi.Njega treba prvo na lijecenje poslati pa onda u zatvor malo da dodje sebi i da vidi da ono sto je uradio je cista glupost i da to nema veze sa islamom i borbe za islam sto mu ugradise u njeg neki veci pacijenti od njega.
Kako ljudi mogu biti glupi to je za nepovjerovati, radi 105 metaka čitav svoj život provesti u zatvoru...
Kakvih je presuda u Hagu bilo, Mevlidu treba pos'o u vrticu dat'!
e sad molim da mi objasne pametnjakobići..Sad je Srbski državljnin...a gdje je ono Sanđaklija- Bošnjak mi Bošnjaci ..bla-bla-bla...Mevlide prodadoše te braća za naramk drva...
Sta ovo sve neki teroristi iz srbije
Kretencino, nisi mogao po Pazaru pravit sranja pa da malo Srbiji stete uradis, no si dosao u Sarajevo, pih
pa gdje ce drugo sandzaklija nego u sarajevo...vidis da je najezda sandzaklija od 1995.navalili ko skakavci...
Malo pretjerano sa Americke strane,ako dobiju svih 10 tacaka u svoju korist mogao bi dobit 100 god zatvora,,, Mada kao sto sam napisao u prosloj temi,ovo djubre treba otjerat odavde ,,, sta ima mahat sa AK 47 po gradu ,,, Ako je htio metu,neka ode cetnicima koji su ubijali i deriiii !! Znaci da se pogresno ne razumije,,, CETNICIMA a ne SRBIMA !!
pa neka dobije 100 godina da ne bi kome vise palo na pamet da puca u centru grada. pa nije ovo divlji zapad.
pa svi srbi su cetnici...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MEVLIDE SRBINE