Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sto si glup.... TI si najmanje kompetetantan da komentarises bilo sta, drug moj prepametni , ako nisi skontao da price iz \"svedske i kalifornije\" ne postoje nego su samo zajebancija ovdasnje raje na prvi \"mensurin\" komentar. inteligencijo nasa lijepa.
Ovo se moze samo kod nas desavati. Al\' mi nije cudo za njih (razbojnike sa ceste) vec mi je za ove majmune koji ovako komentarisu. Zamislite majmuni da je taj isti vozac tvoj otac ili neko tvoj, pa nebitno ko je i odakle je. Sa ovakvom kulturom i ponasanjem mozemo samo do Visegrada, Metkovica i gore prema krajini i tu nam je kraj. Kakva Evropa to je od nas daleko... Zao mi je vozaca, rado bih te nasilnike zatvorio i onda bih znao sta bi sa njima uradio...
sipu racku
Ja što ne mogu ove priče o Švetskoj i Kaliforniji..........Pitam se samo koliki bi seljakluk bio još da ste vi ostele ovdje.......Nego ako ikako može zaobiđite vi ovu našu lijepu Bosnu i Sarajevo pa će biti bolje i vama i nama......Jednostavno vi ste najmanje kompetentne osobe da bilo šta komentarišete u vezi života u Sarajevu jer da vam je bilo stalo do budućnosti ove zemlje vi je ne bi ni napustile.....
napadaći braća tahirovići sa breke
draga mensura, ja sam takodjer jedna sarajka i ja u potpunosti dijelim tvoje misljenje. Kad god dodjem u Sarajevo iz moje lijepe kalifornije, meni toliko nedostaju oni moji crnci, a kod vas u sarajeva nema puno crnaca, sve neke samo vehabije. A ti vjerovatno znas sta se prica za crnce :) da im ne fali u gacama i tako vjerovatno pretpostavljas sto je meni tako tesko kad ja jednom u pet godina dodjem u Sarajevo, jer nemam para da platim tako skup avion svake godine. U kaliforniji imam i svarcniggera, on je stvarno najbolji. Nama je ovdje tako lijepo i nismo puno zaduzeni kreditima i ne moramo biti bas citav zivot robovi zidovski da bi im otplatili visestruko taj kredit. Ali ja sam svoj kredit dobro ulozila. Kupila sam dva auta kia i hyndai i zapocela sam ono malo crkavice kucice koju ce mi nazalost sada oduzeti jer nisam mogla da platim zadnju ratu. Ali te vehabije mi toliko smetaju i ovdje u americi, jer su nam srusili dva nebodera, znas moja ti mensura. Tesko je nama svugdje od vehabij
Ja se zovem Mensura. I ja sam iz svedske. Raja me zove fensi Mensi.
@ Mensura Svaka čast na komentare čestita ti jedna sarajka. Ja sam mnog dalje od Tebe u lijepoj Kaliforniji. Ali kad dojem sve je kao sto si i napisala možda još i gore. Sve najbolje i mnogo pozdrava.
Ahahahahahahaha, jeste ludi ocam hahahahahahha
Ja se zovem Mensura. A tata me zove zlato. Rekla sam mami kad porastem udacu se za vehabiju. Zato rastem. I rastem. I jedva cekam da porastem.
Meni zao sto je nase bosnjacko Sarajevo se poseljacilo nena Suhreta vazda place za charshijom i mirisom chevapa i ako ovde u svedskoj mi imamo kupit chevape ali one smrznute iz njemacke plaho su dobri ali se malo usmrde babo Nusret trenira za vozaca avtobusa pa bi da se prijavio kao vozac na toj liniji za Hreshu ako more ali kada zavrsi za vozaca pa da bidne prvi svedski vozac avtobusa u bosnjackom sarajevu nasem hehehehe inace nama pravo ljepo ovde druzimo se pjevamo se tusiramo se onako prava uzivancija nekad ojdemo na more u hrvatsku pa ja plesem uz disko narodnu musiku pa mi momci bosnjaci iz sarajeva svi pljescu dok ja igram meni je pravo zao vozaca ovog avtobusa u nasem bosnjackom sarajevu jer more bit bide babo sutra gluho bilo i naopako selamchich za raju u nashem sarajvu
Ja sam cet*nikusa u srcu. Slusam samo Cecu i ostalu bagru. Averziju protiv vehabija imam iz razloga sto ne dozvoljavaju ceci da gostuje u Sarajevu. Juh, juh da me vidi moja mila mjakaaaaaaaaa. O mensura, o mensura nalat te biloooooo :)
HALO!!! ima li Mensura!? (scena iz nadrealista sa babom i nekulturnim profesorom, kad se javi lik i trazi Mensura za benzin)
Ja sam mensura iz svecke. Ovdje se momci ne obrezuju, i kada moram nekom svedjanu da ga pofafam pravo mi je gadno, jedva cekam da se vratim u sarajevo... odmah cu da nadjem nekog vehabiju da velikim obrezanim kitonom, da mogu onako rahat ko zena da ga dudlam... Bas mi je drago sto se ovo nase bosnjacko sarajevo proseljacilo. This article is now about Mensura! :)
ja nisam vehabija, ali bi ovakve kao mensuru priklao ko zeca.