Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi svađajte. Dok se vi svađate svi ovi političari zajedno ispijaju kafe i smišljaju kako sutra zakuhati među nama. Jesmo svi naivni i padamo na te njihove igrice.
Sve bi ovo bilo OK da nije izgovoreno od čovjeka koji je izgovorio i famozne rečenice “Ja sam obavio zadatak, Jugoslavije više nema” i “U drugom svjetskom ratu, Hrvati su dva puta pobijedili”.
bas tako... nije samo mile problem on je super rjesenje kratkorocno za BIH.. on vraca stanje kako je u Dejtonskom sporazumu kazano R BIH i Ustav R BIH ...
Uskoro aBd uskoro!!! Jedna i jedina Republika Bosna i Hercegovina!!! 🇧🇦❤️🇧🇦❤️🇧🇦❤️🇧🇦
Mada ima odlicna Terapija za ovu bolest 3x3 tablete BOSNAMICINA i 3x3 tablete HERCEGOVINAMICINA poslije svakog zderanja pecenja Ako se terapija koristi redovno, postoji mogucnost izlecenja...mada mislim da on ima veliki broj metastaza koji su se prosirile na ostale organe (2)
Postovani gospodine PREDSJEDNICE...Milorada Dodika moze rjesiti samo Dr.Dabic..jer je svakako on njegov pacijent! Vidite gosp. PREDSJEDNICE...da je pomenuti pacijent obolio od iste bolesti kao i njegov doktor...bolest je teska i opasna. Bolest se zove BOSNOFOBIJA (strah od Drzave RBIH). (1)
Taj problem on mora rijesiti sam sa sobom. Nije dobro za zdravlje kada te sve vise i vise sviheta proziva i priziva ti nesrece. Svaka inteligentna osiba zna da se sve lose losim vrati. Ako ne na tebi, onda na djeci i unucima. To stoji i i Svetom slovu. 😒
Znamo to Stipo, imal šta novo ?
Jedan od onih koji se okreće kako vjetar puše,na početku usraša a poslije titov pionir
@Pupak2 takvima kao on rat i odgovara, da ga dobro unovce
Milorad Tyson, politički Nurmagomedov i svjetski viceprvak svjetske geo i lokalne politike!
zar je ovaj moron jos ziv..karikatura od covjeka
Dodik otvoreno zagovara secesiju i tu ima podršku Rusa i vucica , bake mu nabacuje voleje jer tako skuplja glasove za opstinske izbore i da preuzme ponovo kanton i milijardu , covic pokrao sve živo , SDP nikad gori , na kraju dana najeba običan narod
ko misli da je BejHa država je degenerik 1 kroz 1....nazalost tu se samo bosance ne pita nista od rata.
ko misli da je BejHa država je degenerik 1 kroz 1....nazalost tu se samo bosance ne pita nista od rata.
tako je, dao je zakletvu i tim prije ga treba kazniti cim počne da pljuje , ponizava i obezvrjedjuje BiH....vrlo jednostavno
Ne kontam ako je Republika Srpska s glavnim gradom Banja Luka priznata sto ne bi bila Republika Bosna i Hercegovina s glavnim gradom Sarajevom da je Federacija Srpska u dejtonu bio bi glavni grad Sarajevo . Pametnom dovoljno !!!!
ok legendo opet hrvate zaboravljas ili ti je to jos jedna briga koju zaboravljas?
@NafakaTornjak glavni grad Bosne i Hercegovine je Sarajevo, tako da je i glavni grad i entitetima 😉
UN je samo u korejskom ratu ratovao i to zbog amerike, sve ostalo im je supolja.