Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u mame ti je uzi supak nego picka...
ne moze hare ici u poljsku kad nije pozvan. radmanovic je predsjedavajuci predsjednistva sad, i on je jedini dobio poziv. ritardi,, ako ne znate osnovno znanje,, onda barem ne lupajte bez veze!
Hare ne treba ni da razgovara sa cetnicima a ni sa tavim izdajnicima kao ti!
Bosna bosancima! Da! Al\' na onih 23% koliko je bosne i ostalo... ahahahahahah
Bosna i Hercegovina je Bosna,ko je voli nek se dici;ko ne vili neka pici iz nje...dobro vam napisa eureka...al vi se pravte glupi...jes jes... Eh da nam je Komsic Predsjednik?!A i Mesic,jer on ima hrabrosti i ljubavi prema svojoj drzavi,a ne ovi svi izadjice,sem Komsica a i Haris u zadnje vrijeme radi ono sto je trebao radit od pocetka,al hajd,nikad nije kasno... BOSNA4EVER!
Bosna SADu ;)
BOSNA BOSANCIMA TURSKA TURCIMA HERCEGOVINA HERCEGVCIMA
Zivio Mesic. Trebao bi Hare ovako da razgovara sa Radmanovicem, ali on Radmanovicu prepusta domaci teren, tj. Bosnu, a onda kao bajagi kuka po svijetu sto svijet nesto ne ucini.
poljska poljacima slovacka slovacima hrvatska hrvatima srbija srbijancima bosna bosancima italija italijanima francuska francuzima rusija rusima kanada kanadjanima austrija austrijancima australija australijancima luskemburg luksemburzanima belgija belgijancima holandija holandjanima japan japancima kina kinezima itd...