Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi ponosite se, nema te se cim ponositi nego ubistvima....
DJELA NEBESKOG NARODA MASOVNE GROBNICE,LOGORI,SILOVNJA,UBIJANJA DJECE,ŽIVE LOMAČE ,MA SVE HEROJSKA DJELA
ttomasica je rezultat pokolja srba na zajednicama u trnopolju 01. 08. 1941. kada je za jeedan dan poklano 400 srba . pomnozite to sa godinama i generacijama pa cete vidjeti da ste jos i duzni.
Evo pada snijeg zato sto ga niko nije pitao da li je probao nase Cevape.
J3bo Morona ...treba ga negdje tamo zabit u snijeg i zatrpat ko nase zrtve rata...!
Nacionalnost nema veze sa covijekovom spremnoscu da ubije. Taj koji je spreman da ubije je necovijek, nehumana zivotinja! Ali nacionalnost je svima vama, i bosnjacima i srbima i hrvatima i dalje prva asocijacija i prva briga! Kako normalno zivjeti u takvim okolnostima? MA JEBEM VASM MATER SVIMA ZATUCANU! NAUCITE DA RAZLIKUJETE STOKU KOJA UBIJA od normalnih ljudi. Ponavljam jos jednom da mi se GADITE svi vi, koji tudju smrt koristite kao argument u besmislenim raspravama! SKAJPAJTE VEC JEDNOM DA MI OSTALI MOZEMO NORMALNO OVDJE DA ZIVIMO! *pod normalne ubrajam sve normalne, i bosnjake i srbe i hrvate. Pod idiote takodje ubrajam sve idiote, i bosnjake i srbe i hrvate!
Bez obzira koliko ih je, nije pravedno osudjivati cijeli narod zbog odredjene grupe idiota! Ili po tebi mozda jeste? Ima dobrih ljudi na obe strane, neki to ne zasluzuju. li ocigledno politika koja se vodi ovdje, je da je grupa retardiranih srba izvrsila genocid (sto ne osporavam ni u jednom momentu), pa hajde zbog toga sve srbe da istrijebimo ili izbacimo iz nase drzave. Jel primjecujes odsustvo logike mozda tu? I nemoj da ti moram ponovo objasnjavati. SMRADOVI ZATUCANI SVI VI KOJI GENERALIZUJETE!
Trebao je obići žene srebrenice, otići do munire subašić da vidi kako je okrečila prostorije, kupiti po milku djeci iz konjević polja i napiti se vode sa česme na baščaršiji. Ma daj..........
Sjeme im se zatrlo genocidno, vlaško, pagansko-svetosavsko!
Ovaj ne vidi nosa a kamo li grobnice. Za njim plače starački dom a radi....
Dobro je daje vidio to sto je vidio pametnom čovjeku je dovoljno barem sad zna gdje se je to događalo ida donese presudu daje bio genocid u Prijedoru
To što je časna starina Meron došao u Bosnu, može značiti mnogo toga. Mislim da neki- od stabala ne vide šumu.
Zato treba ubijat srpsku djecu, jer su to pogana i nakaradna paščad koja neće izrast u ljude, već samo u izdrkotine
OK, sad popij lijekić sine... kriza počinje.
otpor je uzaludan, sve ce doci na svoje.