Nacionalnost nema veze sa covijekovom spremnoscu da ubije. Taj koji je spreman da ubije je necovijek, nehumana zivotinja! Ali nacionalnost je svima vama, i bosnjacima i srbima i hrvatima i dalje prva asocijacija i prva briga! Kako normalno zivjeti u takvim okolnostima? MA JEBEM VASM MATER SVIMA ZATUCANU! NAUCITE DA RAZLIKUJETE STOKU KOJA UBIJA od normalnih ljudi. Ponavljam jos jednom da mi se GADITE svi vi, koji tudju smrt koristite kao argument u besmislenim raspravama! SKAJPAJTE VEC JEDNOM DA MI OSTALI MOZEMO NORMALNO OVDJE DA ZIVIMO! *pod normalne ubrajam sve normalne, i bosnjake i srbe i hrvate. Pod idiote takodje ubrajam sve idiote, i bosnjake i srbe i hrvate!
jeste...za sve su pojedinci krivi.pojedinci planirali.pojedinci naredili.pojedinci financirali.pojedinci ubijali..pojedinci streljali..pojedinci zapalili zive ljude.pojedinci klali djecu od dvije godine..pojedinci upravljali bagerima, pojedinci prevozili leseve puno je to "pojedinaca" iz jednog naroda
Bez obzira koliko ih je, nije pravedno osudjivati cijeli narod zbog odredjene grupe idiota! Ili po tebi mozda jeste? Ima dobrih ljudi na obe strane, neki to ne zasluzuju. li ocigledno politika koja se vodi ovdje, je da je grupa retardiranih srba izvrsila genocid (sto ne osporavam ni u jednom momentu), pa hajde zbog toga sve srbe da istrijebimo ili izbacimo iz nase drzave. Jel primjecujes odsustvo logike mozda tu? I nemoj da ti moram ponovo objasnjavati. SMRADOVI ZATUCANI SVI VI KOJI GENERALIZUJETE!
Prikaži sve komentare (18)