Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si stvorila AfD sa tvojim glupostima a sad kukas....SPD treba da ostane u opoziciji pa ti sastavljaj vladu tuko...
eto ti joj reci šta će raditi! Žena je prije svega doktor nauka iz kvantne fizike + žena sa najviše moći u EU!
@xyzq koja crna krscanska politika?...Pljacka penzionere vec od kada je na vlasti....spasava propale banke itd.....nema tu ni k od krscanstva....AfD kada je osnovan bavio se pitanjem Eura.....i ekonomskim stvarima...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Balkanci komentarisu i kude njemacku politiku.Pogledajte oko sebe i svoje dvoriste pustite razvijene zemlje,oni da neznaju nebi bili to sto jesu.
Hebace teta Anđa fasistima sve po spisku.
http://hiddenlolcdn.com/i/188673.png
Švabe se bude...
Bas me zanima kako ce da koalira sa zelenima.....kad CSU i Zeleni imaju dijametralno suprotne stavove o skoro svemu....a o FDP da ne govorim....
e kulturan svijet sjedne pa se dogovori.... svako malo popusti u cilju napretka drzave i moze Jamajka da prodje, zasto ne.... nikom nisu u cilju novi izbori.....
@jaorba nema tu puno popustanja...inace izgubis svoje birace...a oni se debelo razlikuju u stavovima.....AfD je u Bayernu skoro 13% glasova oduzeo CSU....CSU ima najlosiji rezultat od 1949te....ne smeju se zezati...
Merkel ce imati problema i sa CSU-om koji je njen partner.Ona se proglasava pobjednicom, ustvari je gubitnik.Izgubila je velike glasove , minus od 7,3 % nije tako mal da se o njemu ne treba govoriti.SPD ne zeli biti njezin partner.Zeleni zahtevaju da socijaldemokrate budu spremne ako ne uspe saveznisto sa drugima (Jamajka), postoji mogucnost novih izbora.Biti na klimavim nogama nije pobjeda.
Kkancelarka na mnogim pojedinostima ostala nekorektna. CDU je utvrdio da je vise od milijun biraca FDP-u i milijun biraca migriralo u AfD. Njena izjava glasi: zelimo vratiti glasace AfD-a dobrom politikom. Kako ova "dobra politika" treba izgledati, CDU za sada jos nema odgovora.
Fasizam i Nacizam ne mogu uspjeti vise u normalnim drzavama jer ako protjeraju strance ko ce im raditi prljave poslove, nisu nasi gore zato sto ih neko voli nego sto rade najgore poslove za najmanje dnevnice i zbog toga ce uvijek Njemacka biti puna takvih "stranaca". Ulijenilo se to kroz generacije da im crkne autoindustrija u Kinu bi isli da rade.
nece uvijek.. svemu dodje kraj.. pa tako i njemackoj.. u njemackoj se radilo prije 30 godina.. danas im novi klinci nista ne rade.. uglavnom samo se izlezavaju.. i planiraju da postanu manekeni.. nas narod ce im otpratit penzionere u grobove i tu ce ti negdje biti i kraj one njemacke koju smo pamtili
1930. hitler osvojio 18% glasova , i ovi su tu nedje, naidje li kakva kriza iduci izbori 44%, a poslje tih osvajaju vlast i et ti 4 rajha, povijest se ponavlja, onda 30-tih zidovi krivci u njemackoj proglaseni, za 4 rajh bit ce emigranti sve planski i polako.
Ne brini, ovaj put noga u guzicu svakom tko nije domaći i tko se ne želi integrirati. Ne žele nove generacije trpjeti sra**a kroz koja su njihovi preci prolazili.
Pametne su Švabe , znaju oni dobro gdje ih je jednom odvela ideologija slična AFD-u 30tih godina proslog stoljeća kao i čitav svijet . Neće oni to više dopustit .
A Njemačka svakako koja je odgovorna za oba svijetska rata , njoj se ne smije ni sekunde dopustit jačanje bilo kakvih nacističkih ideologija .
@Kriticarrrrrr AfD nisu nacisti. To ti misliš jer su ti mediji rekli da tako misliš. Jesi možda imalo više istraživao o toj stranci?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ponadali se hrvatski i srpski extremisti, koji zajedno podrzavaju rasistu Donalda Trumpa, da ce ova AfD pomoci njima da stvore veliku Srbiju i veliku Hrvatsku. Seselj sa svojim cetnicima hoda u majicama Donalda Trumpa, a dok autohtona HSP (A-HSP), inace prirucna stranka Tomislava Karamarka iz HDZ-a, marsira ulicama Zagreba nakon pobjede Trumpa. Zbog toga su se u Americkoj ambasadi u Hrvatskoj zgrozili nad cinjenicom da nacisti i cetnici podrzavaju njihovog predsjednika.
Šta pa opet lisnati spomenik da grade? Zajebi to, nejma betona više za toga
Mars u pizdu materinu! I u Njemackoj, na terenu, vam cast brane Poljaci: http://hiddenlol.com/lol/188662
E'o koščica! Mir!