Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bojkot proizvoda iz srbije i rs
gledaj ih lojavih smrdljivih jos onu pivu zgrabio zadnja mu bila....jos je tuborg a ne nektar cccc djecu im mrtvu yhebbem
Vucicu treba spucati sankcije, da i on koristi kes.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sutra je dzenaza u Kljucu ubijenoj Botonjic Dervisi, starica od 70 godina ubijena i zatrpana ko zna gdje, da bi bila pronadjena 30 god poslije. I dodju ti ludjaci koji vjeruju da ce genocidna tvorevina biti drzava i pricaju o tome ?? Samo ludjak moze da vjeruje da ce genocidna tvorevina biti drzava, to se NIKAD nece desiti.
Neki fini, kulturni i plemeniti ljudi 🤣🤣🤣🤣🤣 Dok su nam dušmani ovakvi ne treba se brinuti 🤣🤣🤣🤣🤣 NEANDERTALCI
Tuzibabeeee
iz koje sume su ispala ova dvojica u crvenim majicama? hahaha. slika i prilika glasacke masine snsd-a.
Kažu da najviše vole ići u šumu u akšam, sa motorkom
Nagledah se lobanja na ovom skupu. Nesto kao Jurrasic park.
Gledaj četalja!
Glavna fotka je slika i prilika tamosnjeg stanovništva, njegove evolucije i napretka u 2024. godini...
Ovog ćelavca nafatat i kroz ruke pustit
Tako je, treba HITNO opet bombardovat Srbiju jer se nisu dozvali pameti.
vidis da je jedino nuklearka dobra opcija, pogledaj japan, dvije im bacili i odma tup mirni normalni crtaju crtice
Zašto se Memorijalni centar u Srebrenici poziva na USA? A ovdje svaki dan čitam da isti oni podržavaju genocid u Gazi!?
Ovo se nikad neće završiti. Vrteće se u krug dokle zadnji bosanac ne napusti Bosnu.
"Njemci su ti koji su cinili zlocine, koji i sad cine zlocine i koji namjeravaju da cine zlocine u buducnosti" - rekao je juce Dodik. Vrhunska laz u njihovom stilu, ali ni rijeci iz EU ili iz njemacke ambasade na ove optuzbe. Koja konstrukcija. Govorio je i o "zlocincima iz EU". Ni njegov mentor Putin ne bi isao tako daleko.
Mislim treba budale ozbiljno shvatiti ali van Bosne 99.99% ljudima veze nema za rs ili Dodika. To što ga klix forsira jer vjerujem mi otvaramo članke o njemu je druga priča.
dakle svabe uopste ne dozivljavaju dodika. ko se jos budalama bavi.
Ovaj desni pravi koljac, samo kokarda fali!
Memorijalni centar je trebao zatražiti od svih domaćih aktera i Političkih stranaka da kazne aktere i organizatore ovog mitinga. Ali ne, Političari trojke samo nakon dva sata DODIKOVOG NEGIRANJA GENOCIDA Odlaze na noge istom tom Dodiku. Ako su prije godinu i pol imali mišljenje da se Dodik promijenio , možda su bili prevareni , ali DANAS??? No, No, No!