Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Gorazde!
Kad pišete o Anelu Hadžiću ili nekoj "ljepotici" komentare ukinete, a sad ništa...strava!!!
Projekat je uradjen tako da se svake godine sadi pomalo,ne odjednom sve. Biće tri kulture drveća koje simboliziraju muskarce,zene i djecu stradalu u Srebrenici,i nece to saditi sumarstvo,nego djeca iz osnovnih/srednjih skola sa teritorije BPK-a,fakticki svako ce imati "svoje drvo". Ovo su informacije koje sam saznao od inicijatora ovog projekta.
Bravo Gorazde!
Svaka Cast
e stvarno Klix zabranite komentare o Deenu, a dozvolite da na temu Srebrenice komentarišu i orgijaju raznorazne psihopate, fašisti, četnici, krvoloci kojima očito nije bilo dovoljno klanja u ratu pa im je ovo wet dream da zadovolje svoje bolesne umove na ovakvim temama o kojima nema spora, a vi im za to još pružate šansu :((
Iskreno,pozitivno sokirana cinjenicom da su bosanci odlucili napraviti memorijal sadeci sumu. Cestitke ekoloski ,prostorno i simbolicno osvjestenom mastermindu koji stoji iza projekta!
Mi smo ti koji ne smijemo dozvoliti da se zaboravi taj zločin.
Bravo!!!
GRAD HEROJ!
Odavno nije bila ovako divna vijest... RESPECT !
ja koje sranje Boze sacuvaj ,prve prilike cu to posjeci i odvuci sa traktorom na pilanu da mi naprave daske za stalu
Pa dođi qme u Goražde ako smije i počni se ku**it, naravno ako smiješ
Sandokane Doboj se prijavio u Zajednicu općina turskog svijeta, evo i Vukosavlje se prijavljuje. Jeste Turci i to oni sa dna kace. http://www.avaz.ba/clanak/168302/i-vukosavlje-zeli-u-zajednicu-opcina-turskog-svijeta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ponosan sam na svoje ISTOCNJAKE
Divna ideja. Sada slijedi neka kretenska recenica Dodikolikog medvjeda vezano za memorijalni centar!