Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebija nije drzava
Ma ovo je napad na bosnjake jelde SDA bagro
CauSEKA ide dole.Ne moze joj ni Putko ni Bajden a ni papucar Ridji pomoci!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
SEBIJA MORA ODGOVARATI ZA SVOJA NEDJELA!
Dok god upalim golf 2,obučem didovo odijelo i odem zaokružiti SDA na izborima neće odgovarati a tako rasi 90 posto Bošnjaka.
tacnije zlodjela
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
KCUS nije drzava. A objektivno, i u demokrqtskoj drazvi, drzava se i mora i treba kritikovati. Samo tako mozemo kontrolisati kvalitet.
Ja koliko mogu da razumijjem Enra Suljić ima prljava i smrdljiva usta od uha do uha zbog lizanja Sebijinog anusa.
Sebija kujo
ko je gledao i slusao Muriza na Fejsu mogao je dosta cuti, klupko se razmotava... otkud Alisin otac 5 min nakon "nesrece" na licu mjesta?
sebija ne treba nikoga da tuži,samo treba da obrazloži----što je potpisala amneziju za nekoga,ko je nema.......a prijeteći tužbom ocu ubijenog djeteta,samo što je tražio njeno sučeljavanje s njom i obrazloženje.kaže da on podriva državu......ne znam ko je ovde lud,i ko ovde štiti ubicu i podriva državu..........da nije žalosno,bilo bi smješno,kao da smo mi svi u narodu ludi,a eto samo sebija pametna....
Ovo nije država
Ovo nije država
“Slobodna Dalmacija” pise o Sebiji I. kao najmocnijoj zeni Balkana koje se svi boje.Kad znamo da ovu drzavu vode mafije, namece se pitanje koja je njena uloga u svemu tome?Mafije se bave organizovanim kriminalom, prostitucijom,prodajom narkotika, narucenim ubistvima,itd.
Budnjo ne kaže se "viko" nego rekao. Kažeš branio Bosnu pa da si je branio ne bi danas bio u Sarajevu nego na svom selu i još nešto ne nazivaj se vjernikom jer si daleko od toga. Obogatio se preko noći, a bio neki polovni elektricar prije rata. Da si vjernik poštovao bi i cijenio radnike, ne bi ih iskorištavao za male pare i dzaba bez bilo kakve dnevnice slao u svoje selo da ti dzaba rade. Skola di ti SDA. Sto se tiče Sebije sve ona zna i više nego treba.
Ljekarski lobi u Sarajevu je jaci nego sto mislite.
Vjestica jedna, mislite da je vasa drzava vas par familija, stoko jedna ohola, otjerala si preko stotine doktora i hiljade mladih iz drzave zbog vase sda politike, gdje jedan polupismeni Budnjo koji je izasao iz rata sa 20 km sada ima milione dok njegovi robovi rade za 600km, takvi nam vode drzavu, mafiasi kriminalci ubice, nedaj boze nikome iskusenja koji je izgubio dijete nema vece boli od toga, a jos slag na tortu pravite ga pet godina budalom
Sad ste se unerovozili kad je slucaj jos malo pa okoncan , naravno da trebas i ti odgovarati jer cinjenice postoje vase odgovornosti oko skretanja istrage !
Porodica Causesku.
Ja ne kontam kako neko ima obraza glasati za sda kad vidi sta sve radi drzavi i opet oni uzmu mlate sda zastavama kunu se u Boga itd itd da ne nabrajam znate sve
Gđa nije u pravu, jer ne radi se samo o podrivanje države i sudstva nego i ocrnjivanju čitavog jednog bošnjačkog naroda a to je nedopustivo