Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek jos nisu skontali da se balkanske banana drzavice ne pitaju nista u politici vec Zapadne svjetske elite odlucuju o tome, ako zele 50.000 migranata na Balkanu i doci ce a EU ce slati pare da se hrane, tako isto vazi i za NATO i Kosovo kako Zapad odluci bice tako, ne pita se nista Mile vepar,Vucic i Bakir
@MuhamedVehabija samo ti ga strpati u maminu pizdu
@StariCetnik NIje amerika zahebala na bliskom istoku već Muhamed prije 1400 godina i njegov retardirani sisstem. Koji konstanto ubija ljude u pojam pa su svi na nivou pećinksog čovjeka.
Kad dodjem na granicu s urednim pasošem peglaju me dvadeset minuta!Bez ikakvog papira udje u zemlju dvadeset hiljada izbjeglica a ministar sigurnosti ne da ostavku!!!
Kasno za sve Mekticu prespavali ste mnoge valove Imigranata a ne emigranata.jedini ti izlaz Dodu za vrat i hitno vojsku na granicu.
Preplavit ce Srbiju 😁😁🤭
50000 će završiti u muslimanskom dijelu Bosne i Hercegovine
mamu ti .ebo svojuuuu .. zovi vucica on nam ih salje pa onda ih kupaju u srbiji i prebacuju u BIH...
Mektic populista na seljacki nacin
Sta se imas brinuti, nagovoris svog Dodika da pusti vojsku i policiju u tu RS na granicu sa Srbijom i Crnom gorom i rijesen problem Medjutim to se nece desiti jer Srbiji ivama iz RS tako odgovara.
Zabrinut?Bere pare od zapadnih zemalja,sad su migranti biznis broj jedan.Sto veci broj to bolje,nece oni ovom bizonu na vrata,opet strada opanak i sirotinja.
sve hi vamo okreni, do drine, al pušćat jenog po jednog kako se koji naš iseli prema eu tak da broj stanovnika se ne mjenja
Zasto ste zabrinuti? Niste vi EU. Pustite ih da prodju, kad ih Hrvati probaju vratiti zatvorite granice. Nisu to BiH drzavljani. Zabrinuti ste kad ste glupi. Sta ih zadrzavate u BiH koji klinac. Nek Hrvati cuvaju svoju granicu.
U protekle četiri godine Ministar sigurnost BiH Dragan Mektić je bio STALNOo ZABRINUT !!! Zna li itko da li još nešto piše u opisu RADNIH ZADATAKA za Ministra sigurnosti !!!
SAD DRZITE GRANICE POSLAT CE IH SRBIJA OPET NAMA
Ovo će predsjednik iz reda hrvatskog naroda, Željko Komšić da riješi preko noći U kafani ....
Granica nam je šuplja kao švajcarski sir.Neka nam je Bog na pomoći.
Pa zatvorite granice skotovi nesposobni, i nemojte mi srati o tome kako se to ne moze. Moze i te kako. Spasite nas inace cemo se morati sami braniti a onda ne racunajte na mir u zemlji !!!