Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za jednog ministra sigurnosti puno pricas a malo radis...
nauci prvo koje su nadleznesto ? pa onda laprdaj
poceli ste steliti i stimati i lajkove, he, he, he
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nismo ni sumnjali u tebe 😂 Salu na stranu. Mektic je rijetko posten covjek! Svaka cast!!!
HA! koja si ti budaletina
E da je ovakvih vise koji imaju petlju progovoriti, svaka cast ministre
Opet laprdas.Hvalio si se upravo na toj televiziji sto je spominjes kako si se borio 4godine protiv svoji komsija.Sram te bilo i stidi se svakog bosnjaka i hrvata sto si pucao na njih,a to si istakao sa ponosom.Idi radi neki drugi poso,a nemoj glumiti patriotu da se sprdas sa nama..
Pozdrav Bosno, Gospodin Mektić najpametniji i najangaziraniji , koji znan korak ispred sviju.
na avaz.ba ni rijeci o ovome. znaci Fahro podrzava ovakav rad tj. nerad
Draganeeeee to za terorizam nek objasni bakir i onaj mu krepani fanatik otac!!!!
Dobro prokontaj koji ces vic odabrati, britanski humor je malo cudan ... Za sta nam onda sluzi drzava i predsjednistvo ako nekim lordovima podnosis izvjestaje ...?
Tako Mekta care samo reKNi istinu😂
klix opet su vas haknuli
ma mani pravosudje..rekni ti njima kako si na pravnom fakultetu stekao diplomu ''kriminologa' pa da se te dementne starkelje prekrste i levom i desnom
BRAVO MEKTICU SAMO JOS DODAJ I NEPISMENO I KORUMPIRANO PA NAPOMENI PAR GLAVNIH BLAMAZA OD ONOG MALOG MEMICA PREKO SEJFICA PA DO POLITICKIH ELITA.
Cuj " uoci sa sastanka sa Domom Lordova"? Eh Klix, uzima pare reklamirajuci iseljavanje u Njemacku, a ovamo ne zna sastaviti naslov?
stavi ih u auto i obidji sa njima kuce Bakira Covica Dodika...i pitaj koliko godin treba kod njih raditi za ovako nesto ? i svima ce biti sve jasno a ovi nasi su sve to za 10 godina napravili
Bravo Mektiću!
sinoc sam ga na bn gledao..pa lik je prejjak..voditeljica kaze da nikad nisu imali toliko poziva gledatelja od kako postoji emisija..bravo mekticu samo jako!!