Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate li podatke o srbima što su ratovali za ruse u ukraini.
postroji bagru svi bi da palamude a zna se ko je glavna baja (nemislim na rogonju)
Mektić je zalutao u politiku a posebno što se tiče bezbjednosti/sigurnosti. On pojma nema ni šta priča, ni šta treba ni šta ne treba reči. ON se ponaša kao vrhovni sudac za sve oblasti od spoljne politike, do unutrašnjeg uređenja, od bezbjednosti do pravosuđa, od vjere do nevjere..čovjek je skroz prolupao, saziva konferencije za medije, napada, brani se, proglašava, pljuje, liže...
prvih nekoliko minuta lajkovanja potvrđuje moj stav
kao i mnogo puta do sad, svijet, eu, sad i ostali ljudi koji su pametni i znaju sta rade zele da pricaju sa jednom institucijom jer je normalno kod njih da veći nivo vlasti naređuje odnosno prenosi informaciju nizem nivou vlasti, ali u nas to nikako da shvate da je sve pitanje drzave drzava pa makar ona bila BiH i ako se to njima ne sviđa, ali je tako.
Niko nesmije davas bije nas vase Policije. Lukac.
Mekta ugoni u red.