Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce ta viza sto prije da vas moje oci i usi ne gledaju i ne cuju. Zaboravio bi na vas cim bi mi svabo dao lopatu u ruke i vas i jezik i zemlju.
@BosanacCekaVizu ....mektic ima potpuno pravo kad se onako smije i kesla u parlamentu....on ima tri primanja a nista ne radi....nema ga ni u vjecu ministara ni u parlamentu...a i od bakira dobija dzaba pare jer nista nije uspio da za nejga odradi...da sam mektic i ja bih se smijao....:)....ima 12 000 bruto platu i ko zna koliko od bakira...svaka cast mekticu...:)))
@BosanacCekaVizu , njih sigurno , jezik mozda ali zemlju nikada. Sjetit ces se ovih mojih rijeci nekada ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pošto ne mogu komentarisati na članak o 4G mreži moram ovako upozoriti sugradjane !! Čim predjete granicu prebacite se na 3G jer BH telecom automatski aktivira razmjenu podataka, bez obzira jeste li uključili ili ne. Ja sam nakon 2 dana dobio prekoračenje od 20. km Njihov savjet sam dobio naknadno, poslije žalbe.
Ma svaka cast mekticu,dosta nam je ovi dzabahljebarosa
makn'se da ja projdem
Tako to ide još od devedeset prve. Što bi se sad promjenilo?
mene sve vise vuce eu sebi a vi domaci neprijatelji i rusitelji drzave se jebite i svadjajte medjusobno vidjet cemo ko ce vam budjet puniti kad svi odu iz ove drzave
Moooove bit*h get out da way :)
Pa Mektić prima dvije plaće dok migranti letvaju policiju USK i smije se možda i twita usput
Ovo je naš budući predsjednik umjesto Komšića
SDS je veća državotvorna stranka od sda pa zamislite dokle je došlo da borenović napada sda zašto je izdala državu.SDS puna podrška ako ovako nastave budučnost vam je u bh bloku.
Da li su sad SDA glupani shvatili u šta nas je uvalila "PATRIOTSKA" SDA
A mogli bi svi da živimo ko lordovi
Mene stid samog sebe više šta mi moramo trpiti. Nerad, nepotizam, laži, potkivanje. A sve dobro naplate.
Pa dosta više, odbiti od plaće i naknada, nema druge. To je isto kad ja ne dođem na posao, šef kaže da nema dnevnice. Samo da mi je viditi ta muda koja će napisati rješenje za 20% od plate i ukidanje naknada. Pa nek izvole svi koji ne dođu. Nek im Dodik da iz svog džepa kad im može reći da ne dođu na sjednicu. Borenovoiću pitaj Dodika što nisu došli ovi iz SNSD-a.
@lovac33 ...poslanik i parlamentarac nisu nadnicari ili radnici u fabrici...tamo se vodi politika...postoji politika bosnajka,hrvata i srba...svako svoju politiiku vodi...to sto ti predlazes je ili diktatura ili anarhija...
joj im posla u pm. klima radi, klopa obezbjedjana i onda supljiraju bez ikakve logike.
cemu zasjedanje kad nema zastupnika iz republike srpske....ljudi shvatite da se samo dzabe trosi struja i svi ce dobro da se najedu tri puta u parlamentarnom restoranu gdje rucak kosta 2,5 km....