Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravila za SDA mafijase ne vrijede
koja je svrha politicara? samo gledaju kako i gdje uzet narodu pare! hajde nek ga probaju zaradit.. uhljebi nesposobni.. ovo sve treba unistit
Bakir je najveci dusman ove zemlje,on je glavni zagovarac akciza i mmf kredita,qowno Zuto
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
požurili ljudi da izglasaju zakon jer znaju da bez kredita nema plata. to su obični paraziti koji žive na račun zaduživanja bih.
ne samo oni.. nego svi u drzavnim firmama.. sve gola stetocina
Ministar sigurnosti Mektić sa kupljenom diplomom priča o poštenju. kad ga se sluša, vidi se da je nepismen.
Ukinite akcize mekticu prave vas budalama
Zasto neko u ovoj Bosanskoj politici ne donese odluku o povecanju plata i smanjivanju akciza da narod malo zivne, pa konji i ministri vidite li da vam narod odlazi ostace vam samo bijeda neuka u bosni vasoj, 20 godina vam nije dosta jeste li ista uradili za narod sem predizbornih obecanja mame vam se sjetim svima do zadnjeg fuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj stoko
Davno sam ja rekao da je Alija najveci izdajnik u Bosnjaka, a i sin mu je isti.
Ove akcize ce biti usvojene kako god ali o o sto mene cudi je kako smo toliko glupi da im dozvolimo. Pa zar nema niko da mu smeta ova kradja.
Treba dici revoluciju i sve ih pred streljacki vod po kratkom postupku, kao u Rumuniji.
Ovaj Mektić samo mekeće, dosadan je ko proljev, ebo li ga onaj ko ga postavi, da ga yebo.
sjetite se para od ELEKTROPRIJENOSA
Elektroprenos je kroz proteklih sedam godina prikupio oko 300 miliona KM kroz tarifu, a taj novac stoji neiskorišten. Blizu 200 miliona sredstava sa računa Elektroprenosa je oročeno ili je oročavanje jednog dijela tog novca u toku.
Pitam se tko je ovdje budala, oni ili mi, pitam se a znam ... Guraju ove akcize i silom jer su svjesni da je kolaps u pitanju i da im guzice može spasiti samo MMF ... ??? Spizdit će oni i te milione i za mjesec dana je opet KOLAPS . . . Bilje im se matere nayebat odmah sada nego agoniju pridužavat ... OTPOR STOKO. . . .!!!
pa sjeti se para od elektroprijenosa... na glavu se popeli dok ih nisu sje*ali, a Wigemar i Incko pa moraju i oni svoje dnevnice opravdat pa ko pijani bokseri masu po ovoj reformskoj agendi , a levati najveci jer cim su u BiH zavrsili mozes misliti koliko su cjenjeni u svojim zemljama
hoce li se iko pobuniti protov ove mafije. Gdje je ta silna opozicija.
najgore sto ovdje vise nije vladavina zakona na snazi. nacionalisti su uz blagoslov EU tj. Incka i Wigemarka razorili pravnu drzavu.
Ima li ovdje da se donese ijedan zakon koji ne zavlači šape u džepove naroda ili da nije neka prijetnja za narod.
SAMO NAS TI MEKTICU MOZES SPASITI ZLA ZVANOG MILORAD DODIK! OBJAVITE NA SVE STRANE DA SU DZOMBICA ISTUKLI JER HOCE DA KAZE ISTINU ZA BOBAR BANKU ALI I OSTALI LOPOVLUK MILOKRADA DUDUKA. PRAVOBRANITELJICA KOJA JE NEKI DAN UMRLA JE ZRTVA REZIMA MILOKRADA DUDUKA. ZENU SU MALTRETIRALI ZATO STO JE BILA PROTIV KRIMINALA. NA KRAJU JE UMRLA U 48 GODINI ZIVOTA.
Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo! "Alija Izetbegović" ---> svojevremeno je govorio Izetbegović... izgleda da pamet u familiji Izetbegović ne prelazi sa Oca na Sina pa mu je sin našao svrsishodnim beskrajno zaduživati građane kod MMF-a, komercijalnim bankama po bolesnim kamatnim stopama, dizati akcize (porez na luksuznu robu) za sve robe (možda i kruh uskoro). Ne bi sjala ovako jako... da nas nije Alija... zajebo hahahha. Nek smo se rješili onih nevjernika komunista
SAMO NAS TI MEKTICU MOZES SPASITI ZLA ZVANOG MILORAD DODIK! OBJAVITE NA SVE STRANE DA SU DZOMBICA ISTUKLI JER HOCE DA KAZE ISTINU ZA BOBAR BANKU ALI I OSTALI LOPOVLUK MILOKRADA DUDUKA. PRAVOBRANITELJICA KOJA JE NEKI DAN UMRLA JE ZRTVA REZIMA MILOKRADA DUDUKA. ZENU SU MALTRETIRALI ZATO STO JE BILA PROTIV KRIMINALA. NA KRAJU JE UMRLA U 48 GODINI ZIVOTA.
“Gdje je zakon nemoćan, tu je zlo svemoćno” Finska “Onaj koji donosi zakon mora biti prvi koji će ga poštovati” Bijan “Gdje prestaje zakon, počinje tiranija” William Pitt