Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko je ubio Jozu Leutara, to nam kaži Mektiću.
Ko je radio za interese IDIL-a, radio je protiv interesa muslimana. Ta famozna država je sredstvo za rasturanje tri muslimanske države na Bliskom istoku. Bin Laden je bio CIA-in čovjek kao što je i ovaj Radončić. Ko sa đavlom tikve sadi...
@kotejeb Ja sam musliman. Ja sam Bošnjak. Ja sam Bosanac. Ovo treće su svi u BiH jer tako im piše na dokumentima.
Svaka čast OSA. Nema kompromisa, idemo dalje. Potvrdili smo kao zemlja opredijeljenost za borbu protiv terorizma. Pomalno zvuči nevjerovatno, ali ispali smo ozbiljan partner u međunarodnim okvirima.
Ma šta ga hebete i vodate tamo vamo. Ufatiš fino kretena - metak u čelo i nek svira q..u Taj ko fol musliman i oni kreteni iz Beča koji su samo vodili ljude u neku utopiju kalifata treba da budu obješeni za muda. Djevojčice od 15 godina slali u seks džihad, djeca od 19 godina idu da se bore za nekog Bagdadija dok ovi ganjaju kurve po Beču i guzicom ne mrdaju. Metak u čelo i hajd zdravo- hebo vas on
Zna covjek koje prezime pije vode, nije garant konto da se preziva Lagumdjija.
ko god samo gaji simpatije prema njima, cak i oni koji su u dilemi u vezi isil-a, treba ih prijaviti. to je obaveza svakog muslimana da se stane u kraj tom zlu .
Kakav li ce biti ZG komentar na ovo?
Bravo Dragane Bosnjacki sine
Hoce li mi iko objasniti je li ovaj Mirsad siptar, sandjaklija ili srbin. Ako je rodjen u mikrovalnoj peci koja budala mu je dala BIH drzavljnstvo.
I specijalno pozdravljam Mrkija Mrkulica , Nurka Radoncica i Alja Kobiljica..
Bravo Mektiću gigantu
Dobili pohvale kako agencije rade svoj posao odnosno povjerovali su nam kako kod nas nema terorista a vidi cuda seta se godinu dana nisu ga mogli locirat.
Mekticu sve si fino reko osim-ciji je drzavljanin navedeni?
Mektic je realan srbin. Obavalja svoju funkciju svjesno I savjesno. Samo tako dalje ministre.
ima puno goreg prezimenjaka
sad je valjda jasno zašto šćepi smrdončiću, duduku i bobanovcima smeta durektor OSE!
svaka čast sferiffu gosn' mekhticu!
Mektić o izručenju teroriste IDIL-a SAD-u: Mirsad Kandić je u Sarajevu koristio ime Edin Radončić Je li i ova Sandzaklija koji po BiH terorise a u Sandzaku cetaljima ne smije ni pisnuti???