Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tj. politički prostitutak
Mozda i bude neke nade za BiH,slusajuci ovog Mektica.. Steta da i kod nas Bosnjaka nema ovakav jedan,nego samo laprdaju bezveze. Svaka cast Mekticu udri bandu nije bitno koje nacije i narodnosti !!!
Vazno je biti COVJEK.... Mektic je upravo to. Imaj jos takvih, na svim stranama, i takvi treba da vode drzavu, planiraju buducnost, a ne ovi trenutni koji rade samo za svoj dzep! I svakako imam vjeru da novi narastaji nece trpjeti bullshit vec ce napokon poceti raditi za boljitak i sebe, i svoje djece, i buducih narastaja. A to znaci nece se gledati u krvna zrnca, vec u REZULTATE !
ima dino konakovic...
sto mu nagovori
Kako lijepo opisa ljigavca Spirica koji bi u velikoj srbiji bio cuvar nekog skladista.
Svaka cast. Razumni i pametni Mektic.
Pa ako je Spiric to sve uzeo, dokazite jednostavno kolika mu je plata koliko trosi mjesecno i odakle mu sve te pare. Manji laprdanja Mekticu, nego mu oduzmi svu imovinu, dokazi to !
ti bolji
Ovaj put se moram u potpunosti složiti sa Mektićem. Špirić je dno dna. Oličenje kriminala i lopovluka svake vrste i mijenjanje političkih dresova uvijek i samo za vlastite interese. Prava pravcata politička drolja najgore fele.
Samo lajete jedni da druge svezani za državne jasle, ne popuštate.
Čuj ministra i gofana?!
Ovog Mektića treba klonirati. Jednoga da krsti fratar, a drugoga da mu hodza ime okujiše. Tako da sva tri konstitutivna naroda imaju po jednog. E to bi bila prava stvar😉
Nisi valjda Mekticu koristio usluge te prostitutke?
mogu mislit sta si joj radio moj Mekta.
Samo jako mekticu kralju
Takoe ne vadi Mektiću
Došao je taj dan da neko Špirića spusti na zemlju... i to na ovakav način. Godinama znamo šta je taj kriminalac sve radio i u kakvim se aferama njegovo ime spominjalo. Obični kriminalac koji bi i mater prodao za korist.
Ti si meni kralj...aferim