Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mektic jedan od boljih politicara
lik poput nekadašnjih političara bogića, mesića, dizdarevića itd. Ovog lika ostaviti sve ostale protjerati. Samo naprijed I hrabro. Sretno.
a što voli banane... više od Dodika
Gospodin
@BobaBGD1970 De i ti kocku vode i secera i ko i kolega ti drinsky. I ti ces mozdani dobiti od sikirancije.
@BobaBGD1970 ali nije shupak ko ti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Obren Petrović iz SDS ti je jedan od najvecih kriminalaca!!!
Gospodine Mekticu pa i da glumis svaka ti cast. Vlast je se toliko odnarodila da je pitanje dana kada ce narod povampiriti i svega moze biti. Ni jednog normalnog covjeka vise nije briga ni za vjeru ni naciju . Jasno je sve.
U svakoj vjeri ima ljudi i neljudi. Nije pripadnost nekoj mjeri iskljucivo mjerilo. U prvom redu je razum, inteligencija i ljudskost.
Ukinimo troclano predsjednistvo i poatavite ovog covjeka za predsjednika i dajte mu ovlasti kao sto ima predsjednik SAD-a
@Improvizator2 tako su " mahalci " govorili i za Trumpa pa sta bijase ;)
Mektića za predsjednika
a da Bakir vlada kao kralj a mi svi majmuni sa bananama
Sam sebe gura,mandat sve kraći i kraći, 2018 blizu navikao na konferencije,putovanja, skupa službena vozila i lake žene koje se lože na sve navedeno,neće mu biti lahko iza 2018, kada ide sa funkcije,jer niko bitan u RS ne stoji iza njega,neće ga njegov narod,nema podršku baze,čak ga ni u Prnjavoru ne simpatišu,dakle penzija slijedi.Zato se trudi da nekim konferencijama nešto postigne, ali zna da od toga nema ništa, a gospodin Dodik nikad jači,a nebira ga Brisel nego narod u RS
Kontam popularnost ovog ''or'o ja njivu'' lika ali ne kontam hvalospjeve na racun njegovog rada jer osim osebujnog nacina izrazavanja, sta je to ovaj covjek konkretno uradio?
@Lostframe Zahvaljujuci njemu ih nema? Ozbiljno?
@Lostframe Pa cemu onda ovolika prisutnost u medijima? Ne moze dan proci izjava ministra sigurnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakva ironija. SDS je orkestrirao sve ovo za sta se sudi ratnom vrhu RS, svi zločini koji su donijeli sramotu na srpski narod i sa srpske strane uzrok rata u BiH, a dana stranka sa moralnim principima i poprilično kadarnim clanovima koji doprinose zajedničkoj državi.
nedajte se gospodine Mekticu
ovaj lolo jedini ima muda da zaćera onoj dvojici pederčića, Dodiku i Bakiru .. da ga se pusti on bi im i dohako
@Zilot .. misliš "dobiju"
Ebo te cicko bjelica on ti je najveći kriminalac i profiter a ti mu neizlaziš iz shupka!!!
@1Subaras prosvijetli nas, prrtvorili smo se u uho
samo budi doslijedan............
Mektić oznojio Lazanskog. :) Da je zapadno-istočni dio Bosne pametniji pa da ove ljude biraju bar radi sebe. https://www.youtube.com/watch?v=Q8u43_eKazs
Ne, Mektic je izgleda jedini političar koji nema oraha u dzepu...
@Mire911 Oase mu čuva cicko bjelica!!!
Zaista bih ovog covjeka vrlo rado volio da vidim u samom vrhu vlasti kao i Mirka Sarovica i to mi nebi uopste nebi smetalo kao bosnjaku.Jedna mala opaska Mekticu da se pocne konkretno i direktno obracunavati sa velikim ribama i to ajkulama iz vrha vlasti a da se prestane sa sistemom UHVATI IZMJERI USLIKAJ SE I PUSTI
@landen Rato je bilo. Pucali ovi pucali oni, sve dok nije ruke okrvavio i zlocin pocinio, da je bilo pameti da se nije desilo sto jeste.