Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile nije srbin zato ga to i ne intetesuje
Ovde se radi o reciprocitetu. Srbija je recimo samo na HE zvornik ostetila BiH za vise od 5 milijardi eura tako da zna Dodik i Bg da ce i to doci na red. Takvih i slicnih nelegalnih stecevina susjedi imaju mnogo pocev od hotela po Hr, akumulacionih jezera, ambasada, JNA ostavstina itd. Politika etno podjela je zasnovana izmedju ostalog i na bogacenju Hr i Sr na racun BiH.
@Ivanbiosad Mi SRBI smo MAJORIZIRANI i UGROŽENI narod u BiH,ne Hrvati!Bošnjaci imaju dva predstavnika,jednog legitimnog (Bakir Džaferović zvani mali Šefko) i jednog bonus predstavnika koji,kobajagi,predstavlja Hrvate (Sejfudin Komšijagić zvani Johnny Walker),dok su i Hrvati konačno dobili predstavnika u vidu KLOSHARA,IZDAJICE i SREBROLJUBA iz Bakinaca kraj Laktaša,DOMAGOJA DODIKA zvanog dr Franjo Tuđman!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Milorade, ti si jedini predstavnik Hrvata u Predsjednistvu, A znamo da imas i Hrvatske krvi. Sejdo pijanica je samo Bakirov dzamijski mis.
@gooUser1563219058 U Bosni ne postoje Hrvati. Postoje samo pokatoliceni Bosnjani i pokatoliceni Srbi sa kamenjara. Ali si u pravu jedno, Dodik je predstavnik Hrvatske u ovom Predsjednistvu i vas pokatolicenih Srba, laznih Hrvata.
Jednostavno: da je kojim slučajem pobijedio trozubac Radončić, Čović, Dodik - taj bi se vjerovatno odmah zario svojim oštrim dijelom u Bosnu još dublje i jače. Mislim da ima dovoljno BH patriota da se demokratskim putem preuzme i RS. Samo je mrsko guzicama po Norveškoj i Švedskoj ustati i registrirati se za izbore. A i SDA je da budemo iskreni - dobro kumovala tome.
Mekticu,da se vi pitate opet bi bio rat,niste hvala Bogu!
Hahhah, pola sabora Srbi i onda ovaj izvali ovakvu glupost,
Tako je Mektiću. Ko god želi da ostane u Bosni mora otjerati Dodika. U protivnom mora bježati. To mnogi već rade.
Svi su stoka sitnog zuba osim naših vladara i njihovih potomaka i uslužnika
obecao Covicu a ovaj ce opet zauzvrat podrzati ga u odcjepljenju i u pljackanju drzave koju negiraju... ZABORAVIO frajer Prijedor,Odzak i sl.. gleda samo sebe i Siroki Brijeg
Dodik je javno rekao da nece dopustiti da ce se boriti za Hrvate posto nemaju svog clana predsjednistva i uspostovao je, covjek je ispostovao obecanje
Hrvat, Srbin, Bosnjak... Jeli stvarno to vise tako bitno? Pojedosmo se medjusobno dok je onima na vrhu dobro radi toga.
Svakome je jasno, da se ovaj most pravi, da blokira izlaz Bosne na otvoreno more. Jer postoji nekoliko povoljnijih opcija od izgradnje mosta, koji ce na kraju biti preskup, za gradnju, i za odrzavanje. Mogao se napraviti tri puta jeftiniji tunel, mogao se napraviti koridor pored Neuma, ali oni u Zagrebu hoce most, jer znaju da ce kamenjarski srbi za 30-50 godina nestati sa kamenjara, ili ce ih ostati toliko da ne budu vise branik zaledja Jadrana.Oni vec vide Bosnjake kao neprijatelje.
Iako mi je malo draži od sejde, ni ovaj nije ništa uradio u mandatu osim što je sazivao novinare i pljuvao po dodiku. Samo jednu stvar da je okončao za mandata rekao bih svaka čast. Ovako samo prikupljanje jeftini glasački poena kako bi nastavio uhljebljenje,
Mile ima deal s covicem.
srbi po Hrvatskoj kao i bošnje rade po bauštelama.
Ti Mektiću očito nisi slušao cijelu Dodikovu izjavu. Hrvatska i RS grade zajedničkim sredstvima most kod Gradiške i zbog toga bi moglo doći do nacionalnih interesa, ako srbi ospore izgradnju pelješkog mosta, jer automatski prestaje gradnja spomenutog kod Gradiške.
Ako ćemo pošteno treba Dodiku cestitati jer nam je ustedio dobro para od advokata koje bi po nalogu zaposlili Željko i Sefko i masno naplatili mlacenje prazne slame kao i Zeljkovu i Bakirovu priču pred izbore...dakle sve je to odlično :-)
Meklitic naš sljedeći predsjednik hrvata umjesto Komšića :-)