Komentari (413)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir je još jednom dokazo da ne može biti lider Bošnjaka , ova izjava je vrh njegove gluposti i političkog amaterizma.
kolinda je umrežila srbe, hrvate, ruse, amerikance kao i eu u borbi protiv islamiziranja bih. a još vučić, erdogan, mektić i dodik. ne mogu biti ljepše vijesti. lojavci na aparatima. kmečanje im prelazi u hroptaje. mogu još samo divlje svinje po sarajevu autima ganjati za zimnicu.
NEMAM NI JA NISTA SA SRBIJOM, PA MORAM TRPITI NJIHOVA GOFNA, A DA NEMAJU VIZE ZA BOSNU, DA NE SPOMINJEM DVOJNA DRZAVLJANSTVA? ZASTO DA JA U SVOJOJ DRZAVIM TRPIM ARKANOVO KOPILE? KAD VEC MEKTIC PITA ZA TURKE? I AKO BOSNJACI NISU U OSTOM ODNOSU SA TURCIMA, MEDJUTIM DODJE TI GA NA ISTO. JOS SAM JA U GRUPI ONIH KOJI SU APSOLUTNA VECINA U BOSNI.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
U potpunosti se slazem sa Mekticem. Uzmi babovinu pa daji Erdoganu! Nije vam BiH privatna prcija pa da je dajete kako kome hocete. Ljudi su ginuli za ovu zemlje dok si se ti krio po trezoru.
NEMA SE BAKIR ZA KOGA SVEZAT NEGO ZA TURCINA NEMA DRUGE DOMOVINE,STO NIJE OSTAVIO BOSNU SAUDIJSKOJ ARABIJI U AMANET?
...vidi drinskog opet lupa nebuloze
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta ste toliko zapjenili za ono sto je Bakir rekao? kako ste tako bukvalni kao sumske BUKVE, nije mi jasno... kada Vucic prica o ratu U BiH , to nikome nista, vuk pojeo magarca, kada Prosvjetna radnica sa umjetnom kosom prica i pljuje o ''navodno''' 10000 radikaliziranih islamista nikome nista, kada nesto Bosnjak kaze to je ZLO. Ma sram vas vise bilo.Mektica sam cijenila, ali kad onako nadobudno govori'''tvoj babo'' smucio mi se., On je prvi predsjednik BiH, pa kome se to svidjalo!
BiH je najvrjednija zemlja, nigdje se nije prolilo toliko krvi za manje teritorije, a ti el bake samo laprdas
"Mi imamo raznovrsne istorijske veze, pa i genetske. Puno Bošnjaka, Bosanaca, živi u Turskoj i u nama, Bošnjacima - Bosancima ima turske krvi" - Bakir Izetbegović
jes, nakav zut, pravo je genetski kurcin, pardon turcin
"Narod je kriv što nije pratio SDA" - Bakir Izetbegovic
Izetbegovic pogotovo nema nista s Turcima, onako zut i svijetle puti. Po izgledu preci bi mu mogli biti Njemci, Austrijanci ili Rusi. Al' covjek iskompleksiran, stid ga vlastite drzave pa hoce da je nesto drugo.
Hahahaa,ma Mile je Tito za njega
Jedini političar i ministar koji ima yaya da kaže kako jeste. Svaka čast Mektiću.
Udri Mektl
Eno Vucic prica kako je Murat bio pravo kkkkkkkkkomandant prve klase, najveci vojskovodja u Srba. 😂
@hamokljix Ma nek si, sta je 8 000 naspram 800 000 tvojih srba u Jasenovcu. Ali ne treba sada misliti ruzno treba samo pjevati, pa de jednu na djedovskom Turskom zapevaj. 😂😄😄😂
BiH je na referendumu o nezavisnosti 01.03.1992. izglasana kao sekularna država. Kakav bedem islama, za bedem islama Hrvati i oni Srbi koji su glasali nisu glasali... Ovaj skup i projekciju pod hitno treba osuditi, jer se suprostavlja direktno biću naroda BiH, Dejtonu... Ovo je stvar tužilaštva BiH i svih relevantnih organa i u F BiH i u BiH koji moraju intervenirati da se zaustavi ovo rastakanje moje domovine BiH, koja nije Islamska država, da bi Alija bio njen Bedem.
...ne daj bože ni tebi ni meni dočekati džihad , možda bi se borili rame uz rame ,zato ne laprdaj
...meni džihad nije borba protiv agresora , već patriotska dužnost , a ne vjerska obaveza za islam , zato mani se trolanja ....
@hamokljix Hahaha nemoj mi se nervirati mali janjicaru nego uzmi mikrofon i zapevaj na turskom ko buca. Krv nije voda. Samo nemoj ko keva ti zgrabiti za kozni turski mikrofon hahahahaha...
@hamokljix A ljutis se kad te zovemo genocidas heheh 😄😄 nego kako ti dedica spava pod ilovacom jasenovca... 😄😄😄
od koga si oslobađo Srebrenicu mamicu ti hebem , od onih koji su vjekovima tu živjeli , to je otimanje tuđeg pseto usrano genocidno..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kad lupi tu glupost jednom... mozes reci da je samo glup. Ovo pak ponavljanje iste gluposti je za hapsenja. Mektic bi Bakira trebao fino da privede za podrivanje Ustava i suvereniteta drzave.
Pa sad, nije da Srbi nemaju nilakve veze sa Turcima.. al necemo sad o tome. 😎
Ako nisu, a ono imat će. U BiH ima da svi na muzičkom uče Osmanagu. Kako se Dačić potrudio.