Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dogovor Dodika i Covica da Dodik prvo uleti na funkcije BiH a poslije Covic da mesetari na nivou FBiH. AKO SDA NE USVOJI MAP I AKO DOPUSTI IZMJENE IZBORNOG ZAKONA UCI CE U ISTORIJU KAO NAJVECE IZDAJICE MUSLIMANSKOG NARODA NA OVIM PODRUCJIMA.
SDA DF SBB da naprave vlast na federalnom nivou i izbace HDZ
@MilyWay Ne usvaja SDA map kokotu glupi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E većeg čobanina od ovog Mektića u javnom medijskom prostoru odavno nije bilo...Još uz sve to obnaša visoku odgovornu funkciju u državi..E aj ti onda naprijed ..Malo sutra..
Ovaj mektic je pravi cobanin, a bavi se podvodjenjem djevojaka...
Hapsi Mektiću, hapsi ih sve!
Ja sam za to da svu vlast u Bosni i Hercegovini (svi nivoi) vrsi medjunarodna zajednica tacnije Njemacka! 6000 KM koje primaju a zahvaljujuci nama koji punimo budzet i ne dolaze na posao??? haj da ja ne dodjem na posao tako??? fuj!
Čekaj malo.Izbori bili prije skoro 8 mjeseci. Vi ste izgubili izbore. Pobjednici žele ono što im pripada. Čemu uopće demokracija i izbori ako se gubitnici neće povući s vlasti. Vi ste na vlasti protiv volje građana.Ovo je neka vrsta državnog udara.
Mehu tteba ostavit da bude u parlamentu !!!
U zatvor za onu dvojicu Hrvata sto si ubio zlocinac
Ništa ovdje ne može ići nabolje sve dok su na vlasti nacionalne stranke. Samo građanska BiH i onda se možemo nadati nekom dobru za našu djecu!
Ovce ne znaju sta je demokratija! Dakle ovce, na izborima ste izabrali koga vec jeste i time odlucili da oni vas predstavljaju, sto znaci, sve sto oni rade ili ne rade je u vase ime!!! Vi ste za sve krivi a ne oni!
Ta go.na smrdljiva,skutorska treba protjerati sto dalje od Bosna,nek ide Kitari tovari jadni.
Najbolje iseliti i HDZ i SNSD a ostaviti samo tebe i tvoje fantazije , ja ne vidim da nam ima druge vajde :-)
Sve je to u ''pet deka'' : krimosi, politički bandidosi,minderaši, halkari, smranaderi to je uštimana, usklađena ekipa koja sistemski uništava biće Bosne (BIH ).
SDA nije daleko, sve ista govna.
Hapsi Mekticu tu bagru
A ko to od politicara radi u interesu gradjana?
zivim u njemackoj..zaboli me