Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu, al veća i ozbiljnija je prijetnja 30.000 četnika koji imaju i minobacača 82 mm organizovane po vodovima
Mektic stari prnjavorski konzument..
Ljudi deklarisani kao topovsko meso, ostali bez Republike ovdje a Islamske države tamo, ...dajte malo sažaljenja.
Nek se sazale i na ove koji ostadose bez velike drzave ovdje a i ukrajini. Svima jednako bez diskriminacije. https://www.youtube.com/watch?v=epz-eBXHKIQ
a oni sto paradiraju u Visegradu nisu opasnost???????????
Itekako jesu. Kao i ovi. Nema velike razlike.
oni nisu eksplozivni samo smrde na rakiju
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ako imate informaciju i dokaz da su ratovali u Siriji zasto ih pustate preko granice? Zasto ih ne vracate, protjerate, uhapsite i slicno ?????????????????
Vidio sam da su mnogi bili hapšeni i privođeni samo zato što imaju dugu bradu i kratke pantalone, a ne zato što su počinili neko krivično djelo ili učinili nešto loše. Ljuti su zbog toga što ih policija spektakularno hapsi, a diskretno puštaju jer nemaju razloga da ih zadrže u pritvoru ili da im sude. Malo je poslodavaca koji želi da ga SIPA redovno obilazi zbog nekog radnika. Ni kao radnici u javnim službama nisu baš poželjni.http://www.frontal.ba/blogovi/blog/60745/kako-sam-prezivio-130-selef
@pidjameta.slipic Najvažnije je da oni dođu tobe, kao što se Bake poklonio za 6. April na partizanskom spomeniku, u čast pobjede komunizma nad fašizmom.