Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neizbiljno je i od vas svrba da pored onako pametnih ljudi u politiki birate ovakvog magarca sa kim se citav svijet izsprdava
@eurokrem mama ti se valja sa Srbima
kao prvo on nije nikakav politicar nego kocijas/konjusar a sta on moze rec ozbiljno? Zar nisu dovoljne one uvrede novinarki sa Bn i Arijane? To je ljudsko? Za ostalo se nema komentara.
Arijanu je isprco da ga i dan danas sanja
Kao i komplet komunjarsku FTV
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
NAJVEĆI BALIJEŠINA SVIH VREMENA! Neka se sjeti koliko je samo pobio muslimana i koliko je miliona tadašnjih DM zaradio prodajući islamske i druge nadgrobne spomenike a sad se pravi najveći baliješina,jebo vas on.
Ma Mekta je car,njega treba birat za Bošnjačkog člana presjedništva.
Kako ova javnost i toliki analiticari ne znaju da se dosjete, da citaju Miletove politicke akrobacije izmedju redova. Pa u slucaju oslobadjajuce presude Nasera Orica, ta presuda je Miletu stotinu puta pozitivnija od eventualne presudjujuce, iz razloga da sa ovakvom Mile nastavlja svoje bravure o ugrozenosti Srba i negiranju suda i tuzilastva, sa cim je nastavio svoj provjerenu ulogu i djelo zastitnika srpstva. A u stvari je zastitnik sebe jer na toj izvedbi pravi sebi rejting za naredne izbore
pa.........i jeste neozbiljan..................nista nisi pogresno reko
Sve dok njegovi glavni aduti budu botovi tipa Galijaševića i onog kretena tzv. vojnog analitičara, Dodik će sve više i više u probleme uvlačiti obične građane svog entiteta ... Fantastičan je on, stvarno je fantastičan, u pravu je Mektić . . . ! ! !
Podsjetimo se da od svih regionalnih ureda Bosanske policije (SIPA), jedino sarajevski odjel ima mogućnost da bira hoće li sebi natočiti kvalitetno ili loše gorivo. Svi ostali uredi SIPA nemaju takvu mogućnost, zar ne ?
Dodick je jedno obicno neotesano govedo
Mekta, imamo nekoliko pitanje za tebe lično: 1-Kakva je kvaliteta goriva u tvom vozilu ? 2-Koristiš li isto gorivo i za privatni i za službeni automobil ? 3-Kakva su goriva u službenim i privatnim motornim vozilima unutar SIPA ?
PA TO NIJE POLITIČAR, VEĆ JE POSTAO CIRKUSANT KAO NJEGOV VELIKI VOŽD VUČIĆ (ZVANI ZEC).
Mektica za predsjednika, za sve 3
Dodao je kako je svima poznato da godinama traje pritisak na svjedoke u Republici Srpskoj glede slučaja Naser Orić. ------------------------------- HAJDE MEKTICU NE LAZI. IZMISLILI STE TUZBU PROTIV COVJEKA, PA KAD GA DVA SUDA OSLOBODE, A VI ONDA U KOLEKTIVNI CMIZDR. A TO STO STE COVJEKU NA OSNOVU LAZNIH OPTUZBI ODUZELI GODINE ZIVOTA? HOCES MU TO TI MEKTICU PLATITI?
Mwktic je gospodin ti si fukara
@lmpregnator Heh, magarce jedan sumadijski. Pa ja sam za Mektica izmislio svijet u svim oblastima, da ne govorim da sam puno mladji i da mi se jos uvijek dize. Ako ne vjerujes meni, pitaj drolju i kuvu mater, zna ona.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mektić prdi po Sarajevu, a ide u Istočno Sarajevo da jede, sere i istušira se...
@Kolonizator sta fali ima pravo ici dje hoce u Bosnu i Hercegovinu 😂😂
Mekticu idi u Hodze i napravi zube da licis na nesto....