Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Hodza u Cazinu , skida i video zapise pa vidi sa njim, Kačavendi je pomogao ..
@Zomeli. Kacavendi samo pravoslavni malisani mogu da pomognu....
@Sekuritatea. Je l to ti, da ne kazem ti to, iz licnog iskustva znas kako on guzi i na koju stranu mantiju zasukuje...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemamo mi nista kako je krenilo uskoro cemo da rucamo mekinje hahahah
Naravno Mektiću situacija je obrnuta. To i ptice i vide i znaju Tebe i sve u BiH prisluškuju sa svih strana. Imaju "kapacitete" i za to, čak i planove i za konačnu podjelu BiH. I komentatore su pripremili, samo se čeka "dobar trenutak" da sve iznova počne.
Naravno Mektiću situacija je obrnuta. Tebe i sve u BiH prisluškuju sa svih strana. Imaju "kapacitete" i za to, čak i planove i za konačnu podjelu BiH. I komentatore su pripremili, samo se čeka "dobar trenutak" da sve počne.
Zato imate mnogo spijuna u svojim institucijama, koji obavjestavaju Hrvatsku gospon Mekticu.Ocistite stranacke poslusnike i ne dozvolite im da se politika mijesa u poslove.
a kako bi bilo u osnovnu skolu prvo. pa onda politika??? a ne, lakse je kupiti diplome u sarajevu. zbog takvih nas je sve manje...
pa prvi dan afere ja sam pitao ima li neko da objasni kojom metodom smo prisluškivali i da nemamo kapacitet,nije mi Mektić trebao da mi to kaže
A za sta ima kapacitet mile ti majke
Ma moj Metkicu sta im se pravdas,,ko je cist njega neboli prisluskivanje,,jebat ih,,
Cek, a zar nije prekjuce rekao... ... ma nema veze Mektic je to. Sutra ce svejedno trecu pricu smisliti
Malo mi je dosadio ovaj Mektic
Psst... ček sek... mir.... kao da je Kolinda upravo prnula u Zagrebu...
iako i ima ,nema .bravo mekticu ,tako se to radi.okreni obrni ,spinuj i zavrni .nek oci ispadaju.jedno misli,drugo radi,trece implementuj.politika
U Bosni ispada da jos uvijek "Strijelac zove Kondora" i to preko centrale u glavnoj posti na Obali, ali zato u cijelom svijetu svak prisluskuje svakoga jer "Nebo trepti kao da zemlja gori" ( Dobri stari Valter )
Prvo kaže nisu, onda kaće da jesu i da je u skladu sa zakonom, sad kaže da nisu...
Takva im je i vjera ko i Kačavenda.....
To mekta prati sve preko fejsbuka, 100% ima lažni profil
@ludacamojaslatkaGarant ima i profil na klicu mozda i dva..