Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o cemu kuurva o poštenju
Mozes ti i u EU i uvijek si mogao kupiti boravisnu i radnu dozvolu ali trebas imati firmu da valja i uloziti malo vecu lovu.Kod nas Arap mahne triput lopatom , otvori predstavnistvo na Ilidzi i kupuje i prodaje nekretnine a tu se ne generise novi kapital i vrijednost vec u sustini rasprodaje grunt.
Mislim da Evropu vise brine to nego jeli neki Indijanac preplivao Sutjesku ili nije.
Mektiću svaka ti čast, samo napred!
hvala SDA sto je uspjela svojim debilizmom izjednaciti Bosnjake zrtve srbsko hrvatske agresije sa teroristima na koje danas cijeli svijet dize i upire prst
Slazem se a zasto dozvoljavas harapima da otvaraju ovdje koje kakve firme ko Dudkovo i genocidkino predstavnistvo u Izraelu
Treba ih pustit da kod nas otvaraju fiktivne firme
Počelo je Mektiću, i po 200 talibana dnevno hvataju u Trebinju i na drugim mjestima. A i zna se gdje idu, u Bakirova naslje spreman za prihvat ! Dobro mu ej rekoa Fahro, Bih nosač aviona za napade na EU ! AKo hoćeš sa njima strogo neće se to došpasti BAkiru, pa izvoli !
Ma oni su svakako u tranzitu. Brzo skontaju gdje su zaglavili pa bilo to Srbija, Bosna ili Hrvatska. Za Mađarsku da ne govorimo.