Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zatvorite granice ODMAH, zar smo tol'ki debili da moramo uvijek gledati šta drugi rade i slušati šta drugi kažu, imamo li imalo svog mozga? Naravno da će drugi zatvoriti granice a nama će se i dalje kamarati kojekakve "bjelosvjetske protuhe" bez imena, prezimena, zemlje porijekla, nepoznatih namjera, motiva odlaska iz svojih zemalja... zbog njih ispaštaju prave izbjeglice, onih 10% među njima!
Kako zatvoriti, cime? Vrlet je to.
@sarajevowinter Policija, vojska... kao i u svim drugim zemljama! Tamo gdje je vrlet ne mogu proći ni migranti a oni koji ih prebacuju preko granice dobro su poznati graničnoj policiji. Osim ako nisu u talu ili to čine u dogovoru sa višim institucijama...?
O cemu ovaj mangup od ministra priča. Pa Hrvatska je već odavno zatvorila granice. U Bihacu se motaju sve jedni te isti tipovi, non stop ih Hrvatska policija vraća nazad, da su granice otvorene ne bi ih bilo 5000 ovdje.
odmah mekta zatvaraj granice
Ne znam ko je lud u ovoj priči. Da su granice susjeda otvorene ne bi se svkodnevno povećavao broj migranata kod nas. Zašto dio Agrokomerca pretvarate u centar za 5000 migranata ili osposobljavate kasarnu kod Sarajeva ako su već granice susjeda otvorene pa migranti mogu neometano proći?! Uostalom, koja država ima otvorene granice za nelagalane ulaske na svoju teritoriju?!
Migranti mogu doci samo u federaciju na 23% teritorije, a drzavi Republici Srpskoj nece prici
dobro jutro Kolumbo...
Komšija šta radi u svojoj kući je njegova privatna stvar i sve je u redu dok neugrožava mene??!!E sad da se ja prilagodjavam drugome tj komšiji što bih Šojić rekao neće da može??!!Sebe prvo zaštitiš pa onda ostalo??!!
k'o maksim po diviziji 😎😎
Naravno. Samo zatvoriti a hrvatsku granicu ukinuti i onda živimo svi lijepo i sretno u prirodnim granicama Hrvatske, u lubavi, miru, prosperitetu i seksanju :))))
Mektic puno prica a malo radi. Nikakve fajde mi gradjani od njega nemamo.
Mektic puno prica a malo radi. Nikakve fajde mi gradjani od njega nemamo.
Mektic puno prica a malo radi. Nikakve fajde mi gradjani od njega nemamo.
Ublehas i reality zvijezda, ministara (ne)sigurnosti
Pa ti pojma nemas Ublehašu,ne znas obnasati Funkciju Ministra, niti si za politike realno jos malo i istce tvoj smijesni mandat nadajmo se da nece doci neko poput tebe glupko
Naravno